Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 15 den 10. oktober 2018

For blot ét år siden etablerede Malene Svendsen sin virksomhed Unico Equestrian med sparring fra Erhvervshus Nord. Hendes første kollektion af ridetøj ligger nu i knap 20 butikker i hele landet. Hun er vendt hjem til Frederikshavn efter 10 år i Shanghai, og målet er at bygge virksomheden stor.

Læs hendes historie 

Iværksætterrådgivning i Erhvervshus Nord
23. okt: Sådan sparer I penge på jeres energiforbrug

Har I overblik over virksomhedens forbrug af proces kontra ikke procesenergi og jeres afgifter? Ellers går I måske glip af 2/3 i afgiftsrefusion. BDO og Mariendal Electrics giver indblik i, hvordan I får størst reduktion i jeres energiafgifter, hvordan digitalisering kan energioptimere virksomheden, og I får mest muligt energitilskud til jeres optimeringer.

Læs mere og tilmeld
24.okt: Synergi mellem din fysiske forretning og webshop

For Lyd og Billede Specialisten ligger forretningssuccesen i kombinationen af den fysiske butik og deres webshop. Indehaver Laust Nielsen fortæller på denne iværksættercafé om sine erfaringer - både de gode og dårlige. Du vil få hands-on tips til, hvordan man får synergi mellem den fysiske og online forretning.

Læs mere og tilmeld
29. okt: Hvordan bliver man Danmarks bedste arbejdsplads?

I 2017 blev Scandic kåret som Danmarks bedste arbejdsplads med over 500 medarbejdere. Hvordan sikrer man et godt arbejdsmiljø på en arbejdsplads med næsten 100 forskellige nationaliteter repræsenteret? Det giver Scandics personaledirektør Anne Mette Pedersen sit bud på til gå-hjem-møde den 29. oktober.

Læs mere og tilmeld
5. nov: Dennis Nørmark om fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft

Er du optaget af, hvordan du tiltrækker og fastholder den rigtige udenlandske arbejdskraft? Så gå ikke glip af dette spændende foredrag med den populære forfatter og foredragsholder Dennis Nørmark, der giver indsigt og råd til en succesfuld fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. 

Læs mere og tilmeld
7. nov: Info- og dialogmøde om byggeri & anlæg i Frederikshavn Kommune

Kom og hør om Frederikshavn Kommunes kommende bygge- og anlægsprojekter og få den nyeste status fra Ejendomscenteret, Forsyningen og Park og Vej. Du kan også høre om kommunens samarbejde med lokale virksomheder.

Læs mere og tilmeldDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev