Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 26 den 19. oktober 2015

Havneudvidelsen i Frederikshavn og renovering af Flådestationen giver muligheder for lokale virksomheder

Erhvervshus Nord inviterer til et spændende gå-hjem-møde d. 27. oktober, hvor der er fokus på de opgavemuligheder, der bliver til det lokale erhvervsliv i forbindelse med Frederikshavn Havns udvidelse og Flådestation Frederikshavns renovering og opgradering. 

Læs mere og tilmeld dig her
Det er lettere at flytte en virksomhed til udlandet end til provinsen

Kan det virkelig være rigtigt, at vi som samfund har lettere ved at acceptere, at vores virksomheder flytter til udlandet, end at en virksomhed flytter arbejdspladser fra hovedstadsområdet til provinsen, selv om der her er betydelige besparelser at hente? Den debat lagde Erhvervsdirektør Niels Christensen op til i en klumme i NORDJYSKE d. 13. oktober 2015.

Læs klummen her

 

 
Invitation: Sådan kan IT optimere din forretning

Har du en mindre vognmandsforretning eller transport-virksomhed? Og ønsker du at blive klogere på, hvordan IT-løsninger kan optimere kørselsplanlægning, administration samt online salg og markedsføring i din virksomhed? BusinessAalborg, Erhvervsstyrelsen m.fl., inviterer til inspirationsmøde og workshops fra 4. november i Aalborg. 

Læs mere her
Lag Nord inviterer til foreningens årlige messe d. 31. oktober

Den årlige messe i Lag Nord omhandler i år finansiering. Alle interesserede er velkomne til at deltage i arrangementet.

Se invitationen her

LAG NORD er en forening, som vil drive udviklingen af landdistrikterne i bredt samspil med lokalsamfundet. LAG NORD dækker Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring Kommune. Foreningen er åben for alle, som vil være med til at gøre en forskel og sætte mere fart på erhvervslivet, skabe nye job og gode levevilkår i området. Læs mere om LAG NORD her.

 

 

 Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til fire nye medlemmer. Tre er iværksættere og den ene virksomhed er:

Shipping.dk ROAD DIVISION A/S

Shipping.dk Road Division opererer dagligt flere hundrede biler primært som dør til dør trafikker i Danmark og Skandinavien. Gennem årene har de opbygget en bred vifte af referencer blandt de største virksomheder i Norden. I Danmark står Shipping.dk Road Division for distributionen for flere større butikskæder, altid med servicen i højsædet.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev