Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 11 den 8. april 2016

Den anerkendte forfatter og professor Lene Tanggaard holder foredrag i Frederikshavn

Den 2. juni inviterer vi til et inspirerende foredrag med forfatter, foredragsholder og professor for pædagogisk psykologi på Aalborg Universitet Lene Tanggaard, der er internationalt kendt for hendes tilgang til læring og innovation, der kan inspirere både ledere, HR-medarbejdere, ansatte og andre interesserede.

Med afsæt i den anmelderroste bog ’Lær! Effektiv talentudvikling og innovation’ vil Lene Tanggaard give inspiration til, hvordan virksomheder og organisationer sikrer innovation og kreativitet ved hjælp af mesterlære.

Tilmeld dig her
Få succes med salg til det offentlige

Det offentlige køber alle typer af varer og tjenesteydelser fra private virksomheder store som små. Men hvordan får man succes med at sælge til det offentlige? Kom og bliv klogere på det til vores informationsmøde den 19. april.

Læs mere og tilmeld dig her
Generalforsamling afholdt for Skagen Erhvervsforening

Den 31. marts holdt Skagen Erhvervsforening generalforsamling med omkring 40 deltagere. Generalforsamlingen blev afholdt på Karstensens Skibsværft, hvor Tage Rishøj gav en rundvisning og fortalte om den succesfulde virksomhed.  På genvalg til bestyrelsen var Jens Lundholm Pedersen fra Skagen Uddannelsescenter og Jakob S. Johnsen fra HjulmandKaptain. De modtog begge genvalg. 

Læs historien 
Skal I være hovedsponsor for Erhvervs-Get-Together 2016?

Vi åbner nu muligheden for, at en eller flere virksomheder kan blive hovedsponsor for Erhvervs-Get-Together 2016, som finder sted den 25. august på Knivholt. Sidste år deltog omkring 340 personer fra det lokale erhvervsliv. En unik mulighed for at blive eksponeret overfor det lokale erhvervsliv. 

Har du lyst til at høre mere?
Så kontakt kommunikationskonsulent Pernile Urth på 61 28 75 17 / peur@erhvervshusnord.dk Nye regler om ansættelsesklausuler

Folketinget vedtog den 10. december 2015 et lovforslag, der samler og strammer reglerne for, hvornår og under hvilke betingelser en arbejdsgiver og en medarbejder kan indgå aftale om en konkurrence-, kunde- eller jobklausul.

Læs mere her

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev