Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 13 den 28. april 2016

Studerende og akademikere på inspirationstur til turismeerhvervet

23 studerende fra Aalborg Universitet og akademikere fra Akademikernes A-kasse fik tirsdag et indblik i karrieremuligheder i turisme- og oplevelseserhvervet i Frederikshavn kommune med besøg på flere virksomheder og speed meetings.

Læs historien her

Husk at følge os på facebook, hvor du kan se flere billeder
Årsberetning 2015

I vores årsberetning for 2015 kan du læse om vores aktiviteter og resultater for året. Du kan blandt andet læse om den første borerig i Frederikshavn Havn, krydstogtudviklingen i Skagen Havn og tiltrækningen af nye virksomheder. Du kan også se de nøgletal, der tegner udviklingen for vores område. Det er fx tal for ledighed, beskæftigelse, befolkning, pendling, uddannelse og meget mere.

Læs årsberetningen her.
Invitation til Succes Online Summit i Aalborg - årets digitale konference

Den digitale udvikling stiller konstant nye krav til virksomheder. Derfor inviterer Erhvervshus Nord, Business Aalborg, Google, IVÆKST, FDIH m.fl. nu til Succes Online Summit i Aalborg Kongres & Kultur Center torsdag d. 2. juni kl. 8:00-13:00. 

Kom med når et stærkt hold af Danmarks dygtigste digitale eksperter guider dig igennem internetjunglen og deler ud af deres nyeste viden. Viden som kan fremtidssikre og booste din virksomheds online tilstedeværelse.

Tilmeld dig her  
Foredrag med professor Lene Tanggaard

Der er stadig ledige pladser til foredraget med Lene Tanggaard 2. juni klokken 16.30 - 18.00. Med afsæt i den anmelderroste bog "Lær! Effektiv talentudvikling og innovation" vil hun give inspiration til, hvordan virksomheder og organisationer sikrer innovation og kreativitet ved hjælp af mesterlære.

Tilmeld dig her
Følger du os på Facebook og LinkedIn?

Følg med i erhvervsnyheder, vores daglige arbejde og kommende arrangementer ved at følge os på Facebook og linkedin.

Følg os på Facebook

Følg os på Linkedin  Husk, at du kan få din annonce med i nyhedsbrevetDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev