Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 17 den 9. juni 2016

12 industrioperatører søger praktikplads

I foråret 2016 lukkede lysfabrikken Martin i Frederikshavn, hvor de ansatte blev fritstillet. Nu er 12 kvinder i gang med uddannelsen til industrioperatør på EUC Nord, og de søger en praktikplads fra 1. juli. Industrioperatører arbejder med at betjene produktionsanlæg.

Læs mere her 
Nyt HD tilbud med heldagsundervisning

Aalborg Universitet har efter ønsker fra erhvervslivet herunder også Erhvervshus Nord ændret undervisningsformen på HD-uddannelserne. Alle HD-retningerne på 1. og 2. del tilbydes nu som heldagsundervisning i stedet for aftenundervisning. Det giver langt færre undervisningsdage, så de studerende slipper for at skulle pendle til Aalborg to aftener om ugen, men kan nøjes med syv hele dage pr. semester.

Læs mere her 
Apps - er det noget for din virksomhed?

Hvad kan apps bruges til - og er det noget for din virksomhed enten til eksternt eller internt brug? Den 14. juni kan du blive klogere på, om en app er det rette for din virksomhed. Snapp ApS vil fortælle om mulighederne med apps, og du kan høre erfaringer fra to virksomheder, der allerede i dag gør brug af apps.

Læs mere og tilmeld dig her
Erhvervs-Get-Together 2016

De første 100 deltagere har allerede tilmeldt sig Erhvervs-Get-Together på Knivholt den 25. august med indlæg ved Christine Feldthaus og rig mulighed for networking. Skynd dig at sikre dig din billet. 

Læs mere og tilmeld dig herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunne byde velkommen til to nye medlemmer:

Stena Recycling A/S
Stena Recycling i Frederikshavn er et genvindingsselskab, der indgår i Stena Metal koncernen. Gennem innovative og omkostningseffektive løsninger genvinder og forfiner de affald fra samtlige brancher i erhvervslivet, eksempelvis inden for maskine- og bilindustrien, kraft- og energiindustrien, detailhandel, kontorer, sundhedssektoren og kommunale virksomheder.

Akademikernes A-Kasse 
Akademikernes er a-kasse for 190.000 medlemmer og med adresse i København, Århus, Odense, Esbjerg og Aalborg. De tilbyder deres rekrutteringsservices til alle virksomheder, private og offentlige, store og små, der søger en ny, højtuddannet medarbejder. Og de tilbyder det hurtigt og uden omkostninger. Fordi de er så store, kan de levere kloge hoveder af enhver art og overalt i landet.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev