Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 23 den 11.september 2015

Hør cheføkonom Steen Bocian fra Danske Bank fortælle om oliepriser og verdenshandlen

I 2015 har vi set store udsving i olieprisen, og siden sommeren sidste år har der været et meget markant fald i prisen. Vi kan i samarbejde med MARCOD præsentere et spændende foredrag af cheføkonom fra Danske Bank Steen Bocian, der vil fortælle om udsigterne for olieprisen og konsekvenserne for verdenshandlen samt om andre globale, økonomiske tendenser. Det er den 20. oktober fra klokken 14.30 - 16.00. 

Læs mere her




Studietur til Offshore Technology Days i Stavanger

Danmarks Eksportråd og BusinessBroen NORGE-NORDDANMARK planlægger en studietur til messen Offshore Technology Days i Stavanger den 20. til 21. oktober 2015 for danske virksomheder og organisationer med interesse i det norske offshore marked.

Læs mere her 




Kom til åben premiere på TV-serien Norskov

Mandag den 21. september er der Open Air premiere på TV-serien Norskov, der er optaget i Frederikshavn. Go' Aften Danmark optager live fra Frederikshavn, der vil være interview med skuespillerne, visning af første afsnit samt musik med Mathias Kolstrup fra Duné og Lars Lilholt samt special guests. Så mød op med familien til en hyggelig aften. Det hele foregår på Paradiskajen fra klokken 17.00

Se omtale af arrangementet her 



14. september: Business & Financing i Kina

Aktualiseret ved Kinas devaluering opstår der hele tiden nye udfordringer, der stiller spørgsmålstegn ved Kinas økonomi og dermed også markedspotentialet for flere af vore nordjyske virksomheder. Derfor har Væksthus Nordjylland i samarbejde med Handelsbanken og Eksportrådet valgt at sætte fokus på den økonomiske situation i Kina, forretningsmulighederne samt, hvordan man med det rigtige set-up kan styrke sin forretning i og med Kina.

Læs mere om arrangementet her



Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til syv nye medlemmer i vores erhvervsforeninger. Fem af dem er iværksættere - fire i Frederikshavn Erhvervsforening og én i Skagen Erhvervsforening. Derudover kan vi byde velkommen til: 

Jobi Værft
Jobi Værft i Strandby udfører alle typer opgaver inden for nybygning, ombygning og reparationer af fartøjer. De er 15 faguddannede medarbejdere, som gennem årene har fået opbygget en bred ekspertise i alle typer materialer som træ, metal samt glas- og kulfiber. Deres medarbejdere er alle uddannet inden for skibs- og bådebyggeri, og deres smede har krævede svejsercertifikater.

Nordjysk FødevareErhverv
Nordjysk FødevareErhverv er navnet på den nye nordjyske fødevareindsats, som Vækstforumstår bag. I spidsen for initiativet står en professionel bestyrelse med repræsentanter fra erhvervslivet, og de ved bedre end de fleste, hvilke udfordringer og muligheder det nordjyske fødevarerhverv står overfor.



De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord




Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollega



Afmeld dig vores nyhedsbrev