Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 21 den 1. august 2016

Husk at tilmelde dig Erhvervs-Get-Together

Den 25. august er det tid for Erhvervs-Get-Together 2016 på Knivholt. Som medlem af erhvervsforeningen i Sæby, Skagen eller Frederikshavn har du to gratis billetter til arrangementet, som byder på et underholdende foredrag ved Christine Feldthaus og efterfølgende netværkstid og buffet. Yderligere billetter koster 400 kroner + moms.

Arrangørerne bag arrangementet er Skagen, Sæby og Frederikshavn Erhvervsforening og med Spar Nord og Scandic The Reef som sponsorer.  

TILMELD DIG HER

GRATIS TRANSPORT FRA SKAGEN

SE HELE PROGRAMMET HER 
Spar 25 % på dit første ATA Carnet i Frederikshavn

I resten af 2016 kan du som virksomhed spare 25 procent på dit første ATA-Carnet i Frederikshavn.* Et ATA-Carnet gør det let at få vareprøver eller udstyr i forbindelse med messer, varedemonstrationer eller byggeopgaver over grænserne told- og afgiftsfrit. Det erstatter således ind- og udførelsespapirer og overflødiggør sikkerhedsstillelse for told og afgifter på de fleste af Danmarks vigtigste markeder udenfor EU.

ATA-Carnet betyder hurtig og gnidningsløs toldekspedition for varer og fagligt udstyr, som passerer over grænserne.

*Rabatten er ikke gældende for medlemmer eller kunder der har haft Carnet hos Håndværksrådet i 2015.OBS: Vi udsteder nu også ATA Carnet til Brasilien

Se den fulde landeliste her 
Arrangement: Performancekultur giver resultater på bundlinjen

Den 31. august kan du få inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan I får sat ekstra tryk på virksomhedens resultater via en performancekultur. Tina Fredensborg og Torben Simonsen fra PlusPart vil i deres foredrag komme ind på, hvordan kultur defineres og kulturens betydning for resultaterne og sammenhængskraften til bundlinjen.

TILMELD DIG HER 
FinansieringsCamp 14. - 15. september

Har du behov for vækstkapital, kan du få hjælp til succes i kampen om kapital ved at deltage i den målrettede to dages FinansieringsCamp, der præsenterer dig for værktøjer, inspirerende oplæg og individuel sparring.

Læs mere om FinansieringsCampen herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev