Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 20 den 10. august 2015

Gratis kursusforløb: Få succes online

Ønsker du at styrke din digitale tilstedeværelse? Og har du ambitioner om at skabe mere salg og synlighed online? Så er Succes Online kursusforløbet måske noget for dig.

Vi inviterer i samarbejde med bl.a. Google og Erhvervsstyrelsen til et gratis forløb for små og mellemstore virksomheder, som ønsker at styrke deres digitale indsats. Der er kick off møde den 2. september, hvor du kan høre mere om forløbet.

Læs mere og tilmeld dig kick off og modulerne her
Attraktiv arbejdsressource fra Martin

De opsagte medarbejdere hos Martin udgør en attraktiv arbejdsressource for det lokale erhvervsliv. Erhvervshus Nord er allerede i kontakt med flere lokale virksomheder, der er interesserede i ansætte medarbejdere fra Martin.

Er du interesseret i at høre mere om medarbejderprofilerne hos Martin?
Så kontakt erhvervskonsulent Ole Boesen på telefon 29 48 31 96 / olbo@erhvervshusnord.dk  

Læs nyheden her 
Opstartsmøde i Strandby Erhvervsnetværk

Som erhvervsdrivende i Strandby har du nu mulighed for at blive medlem af Strandby Erhvervsnetværk, hvor vi sammen har fokus på erhvervsudviklingen i Strandby. Der er opstartsmøde tirsdag den 11. august klokken 16.30 på Strandby Badehotel. 

Læs mere om netværket
Meld dig til opstartsmødet 

Har du andre spørgsmål?
Kontant erhvervskonsulent Lars Hedegaard på 20214104
Hvordan skaber vi markedet for private energirenoveringer?

Det er omdrejningspunktet for tre dialogmøder, som vi inviterer til i Sæby, Frederikshavn og Skagen. Det første den 25. august. Dialogmøderne er rettet mod banker, ejendomsmæglere, håndværkere, energirådgivere og bygherrer. Alle jer, der er i kontakt med boligejerne.

Læs mere og tilmeld dig
Har du husket at tilmelde dig Erhvervs-Get-Together?

Knap 300 har nu tilmeldt sig Erhvervs-Get-Together på Knivholt den 27. august, hvor du kan møde det lokale erhvervsliv og høre et spændende indlæg af Asger Aamund. Du kan stadig nå at sikre dig en billet!

Tilmeld dig herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til ni nye medlemmer.

Otte af disse er iværksættere - én i hhv. Sæby Erhvervsforening og Skagen Erhvervsforening samt otte i Frederikshavn Erhvervsforening.

TESS
Norske TESS har etableret afdeling på Frederikshavn Havn, som du tidligere har kunnet læse i nyhedsbrevet. TESS producerer og servicerer bunkerslanger og fittings både onshore og offshore. TESS har i alt omkring 900 ansatte og en omsætning på 2,6 milliarder NOK. Pt. er der 3 ansatte i Frederikshavn og en afdeling på cirka 17 mand i Esbjerg.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev