Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


2014 rinder snart ud, og vi kan se tilbage på et spændende år. Et år, hvor vi igen oplevede, at ledigheden i vores kommune faldt, og at vores virksomheder er jobskabende. Vi har været i dialog med mange spændende virksomheder og iværksættere, og jeg er rigtig glad for, at godt 300 personer deltog i de tre erhvervsforeningers erhvervs-get-together i august måned. Jeg håber, at vi ser mange af jer den 16. januar, når vi afholder Vækst og Vilje- arrangementet i Det Musiske Hus, hvor vi kårer vinderne af årets erhvervspriser 2014.

Herfra skal lyde ønsket om en glædelig jul og et godt nytår.

På gensyn i det nye år!

Niels Christensen, erhvervsdirektør Erhvervshus Nord
Julelukket

Vi holder julelukket fra fredag den 19. december og er tilbage på kontoret mandag den 5. januar.  

 

 
Har du meldt dig til Vækst og Vilje?

Rigtig mange har allerede tilmeldt sig det årlige Vækst- og Vilje Erhvervs- og kulturarrangement i Det Musiske Hus den 16. januar, hvor vi kårer vinderne af årets erhvervspriser. En hyggelig formiddag, hvor vores erhvervsliv mødes.

Tilmeld dig her
Mød Jacob Risgaard og hør om Danish Crown i Sæby

Sæby Erhvervsforening inviterer til et spændende gå-hjem-møde den 4. februar klokken 16.00 i Retfærdigheden.

Her har du en unik mulighed for at møde Jacob Risgaard, der er gammel sæbydreng og succesfuld forretningsdrivende med virksomheden Coolshop.com ApS. Du kan også høre chefanalytiker hos Danish Crown A/S Karl Christian Møller fortælle om hele koncernen og slagteriet i Sæby

Tilmeld dig her
Bliv klogere på det tyske marked

Kom og hør, hvordan du og din virksomhed kan få andel i væksten og forretningsmulighederne i Tyskland, Europas største industrination, når De Nordjyske Erhvervskontorer og Væksthus Nordjylland inviterer til konference d. 15. januar 2015 kl. 12.30-16.45.

Læs mere her

 

 Medlem til medlem

Har du et konkret arrangement, tilbud eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur@erhvervshusnord.dk 

Vi formidler ikke generelle services/virksomhedsomtaler. Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

Ørndal Marketing
Susanne Ørndal Bucholtz i Frederikshavn tilbyder virksomhedsrådgivning inden for en række områder, fx strategi, kunderelationer, nye markeder, idéudvikling, markedsanalyser og opsøgende salg.

Milegaarden
Milegaarden ved Råbjerg Mile sælger Herefordkød fra deres besætning, som går ude hele året rundt og afgræsser naturarealer syd for Råbjerg Mile og på den afvandede sø, Troldsøen.

JL Skibsservice
Virksomheden har adresse på Strandby Havn, hvor de råder over moderne værkstedsfaciliteter, udstillingslokaler og lagerbygninger. De har samtidigt veludstyrede servicevogne som kører over hele Danmark. JL Skibsservice er specialiseret i Volvo Penta produkter, og har som Center for Volvo Penta i Danmark ansvaret for salg og support af Volvo Penta produkter til det danske marked.

Frede Møller og Søn ApS
Malerfirmaet i Frederikshavn er et alsidigt malerfirma med over 40 års erfaring i alt fra skibs- og bygningsmaling over større renoveringer og tapetsering til håndmalet bladguld på diverse dekorationer. De maler indendørs og udendørs samt løser alle typer maleropgaver for både private, offentlige og erhvervskunder.

Randstad A/S
Et internationalt vikarbureau og rekrutteringsbureau med personale inden for administration, kontor, økonomi, HR, marketing, finans, teknik, IT, produktion og lager.

Florina Blomster
Iværksætter med blomsterbutik.

MediaPLAY
Iværksætter med fokus på online dating. De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev