Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 35 den 20. december 2016 

Glædelig jul og godt nytår!

I Erhvervshus Nord vil vi gerne sige tak for samarbejdet i år 2016. Vi ser frem til at komme i arbejdstøjet og fortsætte arbejdet for at skabe vækst og arbejdspladser i Frederikshavn kommune i det nye år. Kontoret holder lukket mellem jul og nytår. 

Se vores video-julehilsen her: (tryk på billedet)

Godt på vej med iværksætterrådgivning

Tam Doung har åbent sit eget kinesiske spisested med sushi i Søndergade. Poul-Ole D. Jensen har startet supply virksomhed på Frederikshavn Havn med salg af proviant og tekniske artikler til skibe. De to iværksættere har det til fælles, at de har fået iværksætterrådgivning i Erhvervshus Nord. 

Læs om Tam Doung og hans restaurant Samgor

Læs om Poul-Ole D. Jensen og Maritime Ship Supply

Læs om iværksætterrådgivningen her 
Udbud på køb og service af biler til hjemmeplejen

Frederikshavn Kommune har 15/12-2016 offentliggjort udbudsmateriale på køb og service af biler til hjemmeplejen. Udbudsmaterialet er tilgængeligt på kommunens hjemmeside.

Se udbuddet her
Politiske dialogmøder om erhvervspolitik

Hvis en vækstdagsorden i Frederikshavn kommune er vigtig for dig, så kom og tag del i debatten, når de tre erhvervsforeninger inviterer kommunalpolitikerne til dialogmøde om den lokale erhvervspolitik i det nye år. Her bliver der sat fokus på vores muligheder og udfordringer for vækst i fremtiden. Se de tre arrangementer i Skagen, Sæby og Frederikshavn her:

Skagen den 26. januar

Frederikshavn den 7. februar

Sæby den 9. februar
Salgscamp for iværksættere

Mange iværksættere har det lidt svært med det med salg. For hvordan gør man lige? Er det for påtrængende at ringe til folk, hvad nu hvis de siger "nej," og er salg ikke bare noget, man er født til? Salg er nødvendigt, så noget må man jo gøre, og den gode nyhed er: Det kan læres! Tag på Vækstcamp d. 31/1-1/2 2017 - investér to intensive dage og få styr på dit salg. For at inspirere nordjyske iværksættere til at få sat gang i salget, har vi allieret os med Rolf Høegh, som er sælger med stort S.

Læs mere om salgscampen og tilmeld dig her 

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev