Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 9 den 16. marts 2017

Genvalg til bestyrelsen i Skagen Erhvervsforening

Omkring 50 personer var i går mødt op til generalforsamlingen i Skagen Erhvervsforening, hvor der på programmet var valg til bestyrelsen, hvor der sidder 18 bestyrelsesmedlemmer. På valg var formand Allan Kastor Andersen fra Nordjyske Bank og Klaus Kristoffersen fra FF Skagen A/S. Begge modtog genvalg. Generalforsamlingen blev afholdt på FF Skagen A/S, hvor CEO Johannes Palsson fortalte om virksomheden og gav rundvisning. 

Læs mere her 
Årsberetning 2016

Så er vores årsberetning for 2016 klar. Her kan du læse om vores indsatser og resultater i 2016, og du kan læse om relevante nøgletal for Frederikshavn kommune - fx, at der for første gang i 10 år er balance i antallet af tilflyttere og fraflyttere, at vi skal arbejde for bosætning af flere højtuddannede, og at andelen af udenlandsk arbejdskraft er fordoblet siden 2010.

Læs mere her 
23. marts: Generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening og foredrag

Husk, at der den 23. marts er generalforsamling i Frederikshavn Erhvervsforening og et spændende foredrag med tidligere assisterende landstræner Peter Bredsdorff Larsen. Arrangementer er åbent og gratis for alle.

Tilmeld dig her 
Informationsmøde om bredbåndspuljen

Business Region North Denmark og Energistyrelsen inviterer til informationsmøde den 28. marts 2017 kl. 15.00 på Brønderslev Rådhus. På mødet vil der blive informeret om, hvordan man kan søge midler til at forbedre bredbåndsdækningen i sit lokalområde, og der vil være mulighed for at få individuel rådgivning fra Energistyrelsen i forhold til konkrete projekter.

Læs mere her 
Omstilling fra volumen-produktion til projektorienteret produktion

SmartLog og Coloplast arrangerer workshop torsdag den 30. marts klokken 12:30 - 17:00 på deres fabrik i Thisted, hvor der er fokus på omstilling fra volumen-produktion til projektorienteret produktion. 

Læs mere her Få tilskud til implementering af ny produktionsteknologi

Regeringen har afsat 42 mio kr. til at øge automatiseringen og digitaliseringen i små og mellemstore produktionsvirksomheder. Projektet hedder ”Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion” og har til formål at understøtte brugen af avanceret produktionsteknologi i Danmark. Her kan du søge støtte til potentialeafklaring eller et implementeringsforløb af ny produktionsteknologi. 

Læs mere om puljen her 

Er du interesseret i at vide mere, så kontakt os på 92 26 26 26 Nye medlemmer

Siden sidst har Skagen Erhvervsforening kunne byde velkommen til: 

Nordlab A/S 
Nordlab A/S er et privat, uafhængigt laboratorium beliggende på havnen i Skagen. Aktieselskabet blev stiftet i slutningen af 1999 af en række fiskevirksomheder, -eksportører og virksomheder med tilknytning til fiskeindustrien. 

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev