Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 13 den 4. maj 2015

Læs Erhvervshus Nords årsberetning 2014

Hvordan går det med ledigheden i Frederikshavn kommune? Hvor stor er andelen af udenlandsk arbejdskraft? Og hvilke projekter gennemførte Erhvervshus Nord i 2014?

Vi har i  årsberetningen for 2014 samlet en række nøgletal, der tegner et billede af udviklingen i vores område samt set tilbage på, hvad der i overskrifter er sket i Erhvervshus Nord.

Læs årsberetningen her
Travlhed for iværksætteri

Hele 16 potentielle iværksættere har været til rådgivning hos Erhvervshus Nord i april måned. En af dem er 23-årige Kasper Hansen, der tager springet fra lastbilschauffør til ejer af Dal’s Brugskunst og Gaver på Sct. Laurentii Vej i Skagen.

Læs historien her

Ønsker du iværksætterådgivning?
Så ring til os på 92 26 26 26
Kom til debatmøde om fremtidens arbejdskraft

Vær med til at diskutere "Nutidens unge - fremtidens medarbejdere," når kommunen inviterer til debatmøde på Hotel Viking den 7. maj klokken 19.00. I panelet sidder borgmester Birgit Hansen, kommunaldirektøren Mikael Jentsch, vores erhvervsdirektør Niels Christensen og maskinmesterstuderende Henrik Overby Kristensen. Vi håber at se dig til en snak om vores fælles udfordring!

Se invitationen her 
Få styr på din online markedsføring

Alting rykker online - også dine kunder - og sociale medier er noget af det, der bliver brugt mest tid på foran skærmen. Vi inviterer derfor til gå-hjem-møde den 27.maj sammen med HjulmandKaptain og Kursuscentret Frederikshavn Handelsskole, hvor vi har fokus på Facebook, LinkedIn, Instagram, nyhedsbreve samt markedsføringsloven. 

Læs mere og tilmeld dig her Udstil på Subcon - Storbritanniens største underleverandørmesse

Den Danske Ambassade i London arrangerer i samarbejde med Væksthus Midtjylland/GLOBALmidt en dansk stand på Subcon. Den største underleverandørmesse i Storbritannien, som  finder sted i Birmingham i perioden 2. - 4. juni. 

Interesseret?
Så ring til erhvervskonsulent Per Frank Hansen på 24 29 43 30Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til seks nye iværksættere som medlemmer. En af dem er Kasper Hansen, som du kan læse om i dette nyhedsbrev.

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev