Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 7 den 1. marts 2017

Uffe Holm talte om god service for fyldt sal

Tirsdag aften var der fuldt hus i Det Musiske Hus. Her var der nemlig besøg af Uffe Holm, der skulle holde oplæg om den gode service. Erhvervshus Nord stod bag arrangementet sammen med Frederikshavn Teaterforening, FREDERIK og Turisthus Nord. 

Vi blev trukket igennem drive in i MacDonald, kom på besøg i Hennes og Mauritz og mange andre steder. Ja, lufthavnen fik også lige et visit med fokus på, at også her kan der optimeres, når det gælder nærværende service med et glimt i øjet.

Læs mere her


Infomøde: Har I styr på jeres IT-sikkerhed?

Hvornår har din virksomhed sidst fået et IT-sikkerhedstjek? Vi inviterer til et arrangement, hvor Johnny Vestergaard fra Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center (NC3) og Christian Kærsgaard fra Mariendal IT vil komme med tips til, hvordan I forbedrer jeres IT-sikkerhed i virksomheden. Det er tirsdag d. 4. april  klokken 15.00 – 17.00. 

Læs mere her 
Beskyt dine idéer med IPR

IPR er en forkortelse for ”intellektuel ejendomsret”. Det kan fx dække over den ejendomsret, man får til en opfindelse, som man beskytter med patent. Tirsdag den 14. marts kan du få mere info om, hvordan du kan beskytte dine idéer og opfindelser med  patent-, varemærke- og designbeskyttelse.

Læs mere og tilmeld dig Indstil Nordjyllands mest cirkulære virksomhed 2017

Du kan nu indstille en virksomhed til “Nordjyllands mest cirkulære virksomhed 2017." De indstillede virksomheder vurderes og screenes af et hold forskere på Aalborg Universitet, og de fem bedste virksomheder udvælges. Den endelige vinder blandt de fem virksomheder udvælges af et håndplukket ekspertpanel. 

Vinderen kåres på Naturmødet den 18. maj 2017 på Nordsøen Oceanariet i Hirtshals ved en prisuddeling.

Læs mere her Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til fem nye virksomheder i erhvervsforeningerne: 

Elling Sko 
Elling Sko blev etableret i december 1964 af Maja og Erling Severinsen. I 1996 kom Per Severinsen med i butikken, som i dag er omkring 130 m2, og udvalget er et af de største i Nordjylland med sko til hele familien. Elling Sko har også en webshop, hvor du online kan købe deres fodtøj.  

Skagen Fiskerestaurant

Siden 2012 har Skagen Fiskerestaurant været ejet og drevet af Jesper Winter. Restauranten hører til i de legendariske fiskepakhuse og har udsigt over Skagen Havn på 1. række, autenticitet med sand på gulvene, friskfanget fisk og hver sommer tilbyder de store musik-oplevelser.   

OctoKom 
OctoKom er et ungt, online bureau med base i Aalborg. De skriver selv: Vores passion for at øge og forbedre danske små og mellemstore virksomheders online eksistens gør, at vi går meget op i kvaliteten af det materiale, vi leverer. De tilbyder løsninger inden for hjemmeside, webshop, SEO og adwords. 

Sys Slinger
Medlem af Erhvervsnetværket Morgenfruerne og er massør og zoneterapeut. 

Premator Danmark ApS
Reparation og vedligeholdelse af skibe og både.

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev