Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 24 den 5. september 2016

Frederikshavn Kommune går frem som nr. 45 i erhvervsmåling

Frederikshavn Kommune ligger i den bedste halvdel af Danmarks kommuner, når erhvervsvenligheden bliver målt. Det fremgår af DIs undersøgelse Lokalt Erhvervsklima, der er offentliggjort i dag. Med en placering som nummer 45 ud af de 96 deltagende kommuner, er Frederikshavn Kommune rykket otte pladser frem siden sidste år. Kommunen er gået frem i 10 ud af 12 kategorier. 

Læs mere her

Læs resultaterne for Frederikshavn 

Se hele undersøgelsen
Scanel donerer 75.000 kr til ny maritim elektrikeruddannelse

Scanel International A/S donerer i forbindelse med deres 25 års jubilæum 75.000 kroner til den nye maritime elektrikeruddannelse hos EUC Nord i Frederikshavn.

- Vækst kommer af, at vi sammentænker uddannelsespolitik og erhvervspolitik. Man får ikke erhvervsudvikling og vækst, hvis ikke de nødvendige kompetencer er til stede i området. Jeg er derfor dybt taknemlig for, at Scanel nu bakker op om at få den maritime elektrikeruddannelse godt i gang, siger erhvervsdirektør Niels Bay Christensen. 

Læs historien her
Bliv bedre til personligt og strategisk salg

Vi inviterer til iværksættercafé tirsdag den 13. september, hvor Rasmus Borup fra CoLearning, Frederikshavn vil give nogle tips til, hvordan du kan forbedre dit personlige og strategiske salg.

Læs mere og tilmeld dig her 
Mød InnovationsAgenterne og hør, hvad de kan gøre for dig

Mød InnovationsAgenterne den 27. september, der kommer med konkrete forslag til, hvordan du sætter gang i et værdiskabende innovationsforløb. De vil introducere dig til begreber som serviceinnovation og teknologiudvikling og fortæller, hvordan et styrket fokus på din virksomheds udviklingsmuligheder kan resultere i nye produkter, processer og services.

Læs mere og tilmeld dig her
Bliv opdateret om reglerne for ansættelsesaftaler og klausuler

På et infomøde den 6. oktober kl. 15.00 kan du få den nyeste viden om kravene til en ansættelsesaftale, og herunder de nugældende regler om ansættelsesklausuler. Du kan stille spørgsmål til advokat (L) Karina Søndergaard og advokat (H) Jakob S. Johnsen fra HjulmandKaptain.

Læs mere og tilmeld dig herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til to nye medlemmer i Frederikshavn Erhvervsforening: 

KaSano Kommunikation
KaSano Kommunikation har kontor på fjerde sal i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Bag KaSano Kommunikation står Michael Frederiksen (Mif), der har arbejdet som journalist siden 1989. Han ved, hvordan dine budskaber skal formuleres, så læserne/kunderne forstår dem. KaSano kan blandt løse opgaver inden for PR og pressemeddelelser, hjemmesider, profilaviser, pressemøder, nyhedsbreve med mere. 

Hedegaard Management 
Hedegaard Management med adresse i Aalborg er den dedikerede samarbejdspartner for bestyrelser, direktioner og ledergrupper i danske og internationale virksomheder inden for områderne search og selection og outplacement.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev