Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Nyt nyhedsbrev og ny hjemmeside

Kære medlemmer af Skagen, Sæby og Frederikshavn Erhvervsforeninger,

Vi har i de sidste par år sendt en hel del mails ud til jer, og vi har til tider været i tvivl om, hvorvidt vi sender for mange, men da vi har en hel del information, som vi gerne vil delagtige gøre jer i, har vi besluttet at vi vil forsøge med et nyhedsbrev, hvor vi samler tingene lidt sammen. I tilfælde af vi har informationer eller arrangementer, som ikke passer til månedsintervallerne eller som vi vurderer som specielt interessante, vil vi dog forsat sende direkte mails.

I forbindelse med indførelse af nyhedsbrevet, har vi også fået ny hjemmeside med nyt design, smart arrangements kalender og en masse andet - se www.frederikshavn-erhvervsraad.dk.

Har du kommentarer til nyhedsbrev eller hjemmeside er du meget velkommen til at kontakte os på erhvervsraad@frederikshavn.dk

God fornøjelse.

Med venlig hilsen

Jørgen Ove Jensen
Erhvervsdirektør

 

Profilavis i Jyllandsposten søndag den 26. oktober 2008.

Søndag den 26. oktober udkommer der sammen med Jyllandsposten en 28 siders profilavis/erhvervstillæg om Frederikshavn Kommune – vores fortid og nutid fortalt igennem gode historier og billeder. Tillægget er blevet til i samarbejde med erhvervslivet, Frederikshavn Kommune og Frederikshavn Erhvervsråd.

Hold derfor øje med Jyllandsposten/profilavisen den 26. oktober – profilavisen kan efter den 26. oktober afhentes gratis hos Frederikshavn Erhvervsråd.

KulturRaketten 2009

KulturRaketten er et kultur- og erhvervsarrangement, der skal involvere og engagere HELE Frederikshavn Kommune. Arrangementet afholdes d. 18-20. september 2009.

Idéen med KulturRaketten er at vise gæster og borgere i Frederikshavn Kommune:

  • Vores kultur- og naturværdier
  • Vores kulturinstitutioner og foreninger
  • Vores virksomheder og handelsliv
  • Vores Nordlyspris

Arrangementet skal via vores forskellighed skabe en fælles identitet og vi skal lære hele vores Kommune at kende.

 

 

Bliv udstiller under Energiugen 08!

Energibyen Frederikshavn afholder Energiuge d. 3. - 5. november med fokus på bæredygtig transport og vedvarende energi generelt.
Erhvervslivet inviteres til at vise, hvordan man kan skabe en forretning inden for ét af de mest lovende internationale vækstområder i dag – fremtidens vedvarende energisystemer.
Et gratis vindue mod verden.   

MARTEC vil i løbet af Energiugen være omdrejningspunkt for fremtidens energiteknologi. Her vil det være muligt at få en gratis udstillingsstand (3x3 meter), og derigennem præsentere den enkelte virksomheds produkter for omverdenen. Udstillingen vil blive besøgt af politikere, energiaktører, borgere såvel som elever og studerende, og der vil således være rig lejlighed til at gøre opmærksom på sig selv og sin virksomhed samt skabe kontakt til mulige samarbejdspartnere. Og ikke mindst være med til at vise, at vi i Frederikshavn er gode til at markedsføre os sammen.

Selve udstillingen foregår i tidsrummet: Mandag d. 3/11 kl. 14-17 og tirsdag d. 4/11 kl. 9-18

Onsdag d. 5/11 afholdes der konference vedvarende energi, som alle interesserede ligeledes har mulighed for at deltage i. Så meld jer til og vær med til at sætte fokus på en bæredygtig fremtid.

Tilmeld din virksomhed og læs mere om Energiby Frederikshavn og Energiugen 08 direkte på http://www.energibyen.dk

V-dage uge 47

Spændende erhvervsarrangementer i uge 47!

Frederikshavn Erhvervsråd deltager på fuldt blus i de landsdækkende temadage, der har Økonomi og Erhvervsministeriet som landsdækkende koordinator. Under overskriften Start Virksomhed – Start Vækst indbydes såvel iværksættere som det mere etablerede erhvervsliv til arrangementer fordelt over hele landet.

Frederikshavn Erhvervsråd har nogle særdeles spændende arrangementer i støbeskeen, og vi har lagt os i selen for at kunne præsentere nogle af landsdelens mest spændende og højaktuelle emner for virksomheder i Frederikshavn Kommune.

Lysfestival 2008

Så er Frederikshavns tredje lysfestival i fuld gang!

Light Visions – Innovationscenter har igangsat en række initiativer og projekter, der vil kulminere med en fremvisning under én samlet event, Light Visions Frederikshavn 2008. Festivalen åbnede fredag den 10. oktober og varer frem til den 26. oktober. Programmet for festivalen er fyldt med spændende aktiviteter: 10 nye lysprojekter i Frederikshavn Kommune, Light Camp for unge, Light Visions 2008 konference med topnavne inden for lysbranchen samt en række publikumsaktiviteter.

Oplev Frederikshavn Rådhus på en spektakulær måde

I forbindelse med Lysfestivalen er der en unik mulighed for at se det gamle Rådhus i Frederikshavn på en spektakulær måde inden det skal renoveres.

Tid og sted: Frederikshavn Rådhus torsdag den 16. oktober kl. 19.30.

ViNK

Vi bygger bro mellem virksomheder, mennesker, land og by...

ViNK er et netværksprojekt for kvinder med egen virksomhed.
Målet var, at  30 – 40 virksomheder skulle være med og nu er vi allerede på godt 50 tilmeldte virksomheder - og der er stadig plads til flere! Det er langt over forventet og det er vi meget tilfredse med.
Virksomhederne kommer fra alle brancher og det lægger vi stor vægt på. De har vidt forskellige kompetencer med ind i netværket, hvor de kan inspirere og lære af hinanden. Virksomhederne kommer dels fra byområderne og fra landdistrikterne i Hjørring og Frederikshavn og vi kan allerede nu se, at der er grobund for spændende samarbejder på tværs af by og land. I løbet af efteråret vil der blive etableret en vækstgruppe, hvor nogle af deltagerne frit kan melde sig til at arbejde mere i dybden med strategiudvikling og konceptudvikling – alt sammen til gavn for deres egen virksomhed og for vores område.  

Konference om vækst i nordjyske virksomheder

For iværksættere, små og store virksomheder samt virksomhedsrådgivere.

Konferencen afholdes mandag d. 27. oktober i Aalborg.

Videncenter for e-business kurser

Videncenter for e-business afholder seminar og kurser i Word, Excel, PowerPoint, Photoshop mm.

Ønsker I at være leverandør til det offentlige

Er jeres produkter egnede til kunder i det offentlige – kommunerne, regionen, staten? Byder I ind på offentlige udbud? Løser I mindre ad hoc opgaver for offentlige kunder? Eller er I ikke pt. orienteret mod det offentlige som målgruppe? Har I de nødvendige kompetencer? Har I oplevet barrierer eller måske ligefrem stødt på en mur?

Der inviteres til interessemøde i Frederikshavn d. 29. oktober og i Aalborg d. 30. oktober.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev