Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 1 den 8. januar 2018

Fra idé til forretning

Der er godt gang i vores iværksætterindsats. Derfor udvider vi vores team med endnu en iværksætterkonsulent. Jobbet omfatter vejledningsopgaver og sparring overfor iværksættere, der vil etablere sig i Frederikshavn Kommune. Så hvis du kender én, der kender én, så send endelig ham eller hende forbi med en ansøgning. 

LÆS MERE
Vi er klar til at hylde erhvervslivet i Frederikshavn Kommune

Knap 200 har allerede tilmeldt sig årets Vækst og Vilje Erhvervs- og kulturarrangementet den 18. januar 2018 i Det Musiske Hus, hvor i alt 20 kandidater er indstillet til henholdsvis Iværksætterprisen 2017 og Vækst og Vilje Erhvervspris 2017.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du gøre det her.

LÆS MERE
"Historisk set er det optimisterne, der sejrer"

Ophavsmanden til overskriften er Tor Nørretranders, som gæster Frederikshavn tirsdag den 23. januar 2018. Her har vi sammen med Frederikshavn Kommune fornøjelsen af at præsentere et inspirerende  foredrag med den kendte forfatter, som bl.a. har skrevet bogen 'Mærk Verdenen'.

Midt i en tid hvor problemerne globalt er til at få øje på for mange virksomheder, giver Tor Nørretranders sit bud på, hvordan ledere og medarbejdere holder modløshed i strakt arm og finder modet til at tænke selvstændigt og til at passe på hinanden og samfundet.

Kommunaldirektør Mikael Jentsch udtaler: Som kommunaldirektør i Frederikshavn Kommune, synes jeg, det er spændende, at vi får besøg af Tor Nørretranders, som er en person, der har holdninger og synspunkter, som vi alle kan drage nytte af.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du gøre det her.

LÆS MERE
Bliv en bedre sælger

Vi kickstarter 2018 med en 2 dages Vækstcamp målrettet virksomheder, hvis CVR er etableret efter 30. juni 2012.

Den bærende indlægsholder er den anerkendte salgstræner Rolf Høegh (som blandt andet er kendt fra DR2-udsendelsen ’Kunsten at sælge’). Målet med campen er at give konkrete og brugbare redskaber til at navigere i salgets til tider udfordrende terræn.

Campen holdes på Hotel Viking i Sæby og er arrangeret i samarbejde med Nordjysk Newbizz, De Nordjyske Erhvervskontorer og Væksthus Nordjylland.

LÆS MERE
Har du overvejet at samarbejde med universitetsstuderende?

Hvert semester samarbejder flere tusinde studerende på Aalborg Universitet med virksomheder om projekter. De studerende får en case, og som projektsamarbejdspartner får du:

  • Et bud på en løsning på en given problemstilling i din virksomhed. 
  • Et frisk input til og nye øjne på aktuelle udfordringer eller skuffeprojekter med potentiale. 
  • Adgang til den nyeste specialiserede viden inden for en lang række relevante områder.

Bliv inspireret i forårets aktuelle projektbørsDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev