Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Åbent Hus i RETFÆRDIGHEDEN lørdag, 13. august 2011 - Kl. 10-13

Sæby har behov for et kraftcenter, der kan skabe vækst og arbejdspladser i Sæby og opland. I Sæby Erhvervsforening bakker vi 100% op om planerne for Sæbys smukke vartegn, der forener Sæbys historie – og tegner Sæbys fremtid.

Mange har allerede givet økonomisk tilsagn om hjælp til at realisere projektet, men der er stadig brug for salg af flere erhvervssponsorater og folkeaktier.

På lørdag er alle interesserede velkomne til at kigge forbi Algade 14 til åbent hus, hvor der bliver mulighed for at høre mere om projektet, mulighed for at støtte projektet økonomisk samt stille spørgsmål.

Pressemeddelelse fra Initiativgruppen:

Stor interesse for at være en del af RETFÆRDIGHEDEN, Algade 14, Sæby

Retfærdigheden – en del af Sæbys historie
RETFÆRDIGHEDEN samler meget af Sæbys historie i sine mure – en historie der peger fremad og rummer muligheder for fortsat udvikling af byen.

En initiativgruppe har gennem et par år arbejdet på, at få huset gjort levende og dermed en del af Sæbys fremtidige udvikling. Nu er vi nået så langt, at det kan realiseres. Bygningen er anskaffet til en særdeles favorabel pris og planerne er lagt. Huset skal være porten ind i byen for turisterne og vise videre ud til oplevelser, handel og erhverv. 

Her har vi brug for din hjælp!

Fuldt udlejet
Erhvervsdrivende, kommune og borgere vil være med til at bevare en af Sæbys historiske bygninger – RETFÆRDIGHEDEN – og til at skabe liv i byen. RETFÆRDIGHEDEN er således udlejet og vil i foråret 2012 være fyldt af liv til glæde for turister og fastboende. Turistbureauet vil være at finde i huset sammen med galleri og kunstnere samt flere foreninger.

Fortsat brug for aktionærer og sponsorater
Der er brug for lokal opbakning. Køb og renoveringen af RETFÆRDIGHEDEN kræver lokal opbakning fra virksomheder, erhvervsdrivende og borgere. Uden en sådan opbakning kan huset ikke overtages og renoveres. Du kan vise dit engagement via tegning af en eller flere folkeaktier i RETFÆRDIGHEDEN i Algade 14, og få dit navn nævnt i detentionen…

ÅBENT HUS PÅ LØRDAG KL. 10-13

Kl. 10.00 Åbning
§   Tale ved borgmester Lars Møller
§   Retfærdighedens historie ved dommer Niels Schoubye
§   Rundvisning med mulighed for at høre om renovering af huset; udstilling ved lejere
§   Efterfølgende information om tegning af Folkeaktier

Nyd en kop kaffe, et glas vin og få en fornemmelse for husets særlige karakter og dets muligheder. Glem ikke loftet og haven! 

Har du ikke mulighed for at deltage i Åbent hus, så kan du tegne folkeaktier eller erhvervssponsorater hos Advokaterne på Torvet ved John Henrik Andersen på telefon 9846 4400 eller info@advokaternepaatorvet.dk.  

Initiativgruppen De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev