Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 22 den 10. november 2014

B6 A/S sætter innovation på dagsordenen med universitetspraktikant

Alt er åbent og alt er tilladt – bare det har fokus på er innovation. Nogenlunde sådan lyder praktikaftalen mellem B6 A/S i Sæby og Simon Grønkjær, der læser Industrielt Design på 9. semester på Aalborg Universitet. Aftalen er kommet i stand med hjælp fra Erhvervshus Nord.

Læs mere her Kick off-møde for erhvervslivet: Kom og hør om tv-serien Norskov

Til næste år kommer TV-serien Norskov til Frederikshavn for at blive optaget i perioden januar - august. TV2-produktionen indeholder flere prominente skuespillernavne og er allerede solgt til flere lande. Kom til kick off-møde for erhvervslivet og hør om potentialet for byen, og hvordan du kan bakke op om projektet. 

Se mere om programmet og tilmeld dig her

Deltaljeret program følger snarest!Følg os på facebook

Du kan nu følge Erhvervshus Nord på facebook. Her deler vi nyheder fra det lokale erhvervsliv, og vi opdaterer med aktuelle arrangementer og tilbud til dig som virksomhed. 

Følg os her Få succes med dit salg

Hvordan får jeg størst mulig succes med mit salg? Det er et centralt spørgsmål hos både iværksættere og virksomheder, så mandag den 17. november sætter vi fokus på salg, som en del af den landsdækkende Vækst og Iværksætteruge.

Tilmeld dig her Mangler du finansiering?

Alt for få SMV’er i Nordjylland benytter sig af mulighederne for at skaffe finansiering, EU-lån og eksportkreditter fra de mange risikovillige kilder, der findes. Derfor inviterer Væksthus Nordjylland til en hel dag dedikeret til finansiering den 20. november. 

Læs mere herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til: 

Isoreflect Installasjon ApS
Virksomheden med adresse i Sæby driver nordiskvarmepumpe.dk, der sælger varmepumper og tilbehør dertil. De tilbyder også montage og service. 

Brøndums Hotel
Det traditionsrige hotel i Skagen har en historie, der går helt tilbage til 1840. Hotellet er danmarkskendt for sine historiske bygninger og restaurant af høj kvalitet. Medlem til medlem

Læs medlemmers egne nyheder her

Har du et konkret arrangement, tilbud eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur@frederikshavn.dk

Vi formidler ikke generelle services/ virksomhedsomtaler. De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev