Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 10 den 6. juli 2018

Drømmen om egen virksomhed er blevet til virkelighed

Med beslutsomhed, hårdt arbejde og en god portion vejledning ved Erhvervshus Nord har 45-årige Lineta Grigorijeviene startet sin egen skønhedssalon fra hjemmet i Sæby, hvor kunderne kommer for at få forskønnet negle, vipper og bryn.

Erhvervshus Nord er projektpartner i det nordiske KASK-projekt Netværk for Iværksætteri og Jobskabelse, som blandt andet har fokus på opstarten af flere nye virksomheder med borgere af udenlandsk baggrund. Projektet løber fra sommeren 2017 til sommeren 2020, og Erhvervshus Nord har indtil videre været i kontakt med 34 udenlandske borgere i Frederikshavn Kommune, der har ønsker om at blive selvstændig. 

Læs historien
Vi nærmer os 200 tilmeldinger til Erhvervs-Get-Together..

..har du fået dig tilmeldt? De tre erhvervsforeninger i Skagen, Sæby og Frederikshavn glæder sig til at byde velkommen til Erhvervs-Get-Together den 13. september i Arena Nord med et helt særligt indlæg i form af Mads og erhvervspanelet med Mads Steffensen.

Tilmeld dig
Skal Mads og erhvervspanelet diskutere dit dilemma?

Måske er det dit dilemma, som Mads og Erhvervspanelet skal drøfte til årets Erhvervs-Get-Together? Alle dilemmaer bliver anonymiseret, så hold dig ikke tilbage med at sende dit dilemma til peur@erhvervshusnord.dk
Sommerferielukket

Vi holder sommerferielukket i uge 29 og 30 og ønsker jer alle en god sommer.

 

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev