Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 24, den 20. november 2017

Jammerbugt og Frederikshavn Kommune har i samarbejde med Erhvervshus Nord fået bevilget midler fra Den Europæiske Socialfond til et 3-årigt projekt om etablering af socialøkonomiske virksomheder. Målet er at skabe arbejdspladser til borgere på kanten af arbejdsmarkedet i virksomheder, der er økonomisk bæredygtige og uafhængige af offentlige midler.  

LÆS MERE
Byggetilladelse - trin for trin

Center for Teknik og Miljø, Frederikshavn Kommune og Erhvervshus Nord ønsker at gøre det så let som muligt at ansøge om byggetilladelse. Vi inviterer derfor håndværkere og entreprenører til gå-hjem-møde med fokus på ansøgningsprocessen. Det sker onsdag den 29. november kl. 15.00-16.30 i Kattegat Siloen.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER
Univers for upcomming designere

”Vi vil skabe et kreativt univers, hvor håndværk, æstetik, humor og moderne design går hånd i hånd”. Sådan lyder ordene fra de tre iværksættere Malene Steener, Michael Møller og Jesper Berg, som i efteråret har benyttet sig af iværksætterrådgivning i Erhvervshus Nord.

LÆS MERE
Rusland - et potentiale for dansk eksport

Eksportrådet på det Danske Generalkonsulat i Skt. Petersburg, Rusland inviterer til eksportseminar i Hjørring tirsdag den 5. december. Her har du mulighed for at høre om markedsmulighederne på det russiske marked. 

Arrangementet er målrettet dig, der ønsker at få fodfæste på det russiske marked - hvad enten det drejer sig om fysisk tilstedeværelse eller direkte eksport.

LÆS MERE 
Tor Nørretranders kommer til Frederikshavn

I en tid hvor problemerne globalt er til at få øje på for mange virksomheder i forhold til alt fra klimakrise til økonomisk ulighed, giver Tor Nørretranders sit bud på, hvordan vi som ledere og medarbejdere holder modløshed i strakt arm, griber livet og finder modet til at tænke selvstændigt og til at passe på hinanden og samfundet.

Det sker den 23. januar, hvor Erhvervshus Nord og Frederikshavn Kommune byder til foredrag med den kendte forfatter.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HERDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev