Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 18 den 17. juni 2016

Fiskerierhvervet i Nordjylland ønsker ny erhvervsuddannelse

Der er behov for en erhvervsuddannelse målrettet fiskeindustrien for at sikre kvalificeret arbejdskraft nu og i fremtiden, mener fiskerierhvervet i Nordjylland. Det viser en netop afsluttet analyse, som Erhvervshus Nord har gennemført sammen med Arbejdsmarkedscentret i Frederikshavn Kommune og EUC Nord. 

Læs mere her
Skagerrak Business Summit 2016

Både danske og norske virksomheder inviteres til erhvervskonferencen Skagerrak Business Summit torsdag den 15. september 2016 i Aalborg. Den igangværende omstilling i Danmark og Norge byder på nye tendenser, nye vilkår og nye forretningsmuligheder. Få indblik her på Skagerrak Business Summit og bliv klædt på til at gribe dem. Konferencen er også oplagt til at finde nye partnere på tværs af Skagerrak. 

Læs mere her 

 
Få et kontant tilskud til jeres vækstplan

Står I overfor forandringer, der kræver særlig afklaring, kan I få et kontant tilskud til ekstern rådgivning via Vækst 2015. Det kan fx være ved overgangen til ny teknologi, ændringer i produktsortimentet, certificeringer, nye markedsmuligheder eller i forbindelse med tab af nøglekunder, udvidelser eller generationsskifte. 

Gennem Vækst 2015 er vi klar til at investere i jeres virksomhed via tilskud til indkøb af en ekstern rådgiver, der gennemfører forløbet. Efter endt deltagelse står I med en Vækstplan og en klar strategi og handleplan for, hvordan I viderefører de aktiviteter, Vækstplanen beskriver.

Vil du vide mere?
Så kontakt Per Frank Hansen på telefon 24 29 43 30
Gå-hjem-møde: Performancekultur gør en forskel på bundlinjen

Stærk konkurrence, stigende krav og øget forandrings-hastighed gør det nødvendigt at sikre en stærk performancekultur i alle organisationer. På vores gå-hjem-møde den 31. august kan du få konkrete værktøjer til, hvordan I får sat ekstra tryk på virksomhedens resultater via en performancekultur.

Læs mere herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til to nye virksomheder som medlem:

Shape IT A/S
Shape IT har adresse i Aalborg og de leverer IT løsninger, der udvikler intelligente virksomheder, som de skriver på deres hjemmeside: SHAPEs intelligente IT løsninger indsamler din virksomheds data og gør den tilgængelig i real time. Vi udvikler, sælger, leverer og supporterer alt fra standard ERP / NAV baserede og licenserede Microsoft-systemer til vores egne kundespecifikke programmer og webapplikationer. Vores mål er at udvikle især mindre og mellemstore virksomheder og organisationer, så de opnår en nemmere og mere effektiv hverdag ved hjælp af tilgængelighed, overblik og intelligente løsninger i absolut højeste kvalitet.

Amanda Seafoods A/S
Amanda Seafoods i Frederikshavn er en innovativ fødevarevirksomhed, hvis produktsortiment blandt andet omfatter torskerogn, tun, makrel, skiveskåret fiskepålæg, laksepølser med mere. Amanda Seafoods opfylder de strengeste krav inden for fødevaresikkerhed. Fabrikken i Frederikshavn er MSC, IFS og BRC-certificeret.

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev