Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr 16. den 5. september 2014

InnoBooster - din vej til ny viden

Det nye Innobooster-program giver dig mulighed for at opnå op til 250.000 kroner i tilskud til ansættelsen af en højtuddannet eller forsker i virksomheden, et samarbejde med en videninstitution eller anden videnbaseret hjælp.

Læs mere om ordningen her

Se video om ordningen her

 Erhvervsservicen skal endnu et gear op i Frederikshavn

Efter sidste års tigerspring med 32 pladser frem falder Frederikshavn Kommune 21 pladser tilbage i Dansk Industris undersøgelse af kommunernes erhvervsforhold. Den erhvervsrettede indsats er allerede sat et gear op, og nu skal der trædes på speederen.

Læs historien her

Se tallene for Frederikshavn Kommune herKonference: Succes på tværs af Skagerak

Deltag i industrikonference den 20. november i Frederikshavn, og hør, hvordan din virksomhed kan få succes på tværs af Skagerak.

Få indsigt i tendenser, potentialer for vækst samt hvad det kræver, når en virksomhed arbejder, udvider eller starter op på tværs på Skagerak. På dagen deler danske og norske virksomheder ud af deres praktiske erfaringer - på godt og ondt. Konferencen byder også på interessante indlægsholdere og virksomhedsbesøg og er målrettet virksomheder inden for industri, offshore samt bygge og anlæg.

Konferencen giver unik mulighed for at netværke og få viden, der kan øge din virksomheds muligheder for succes på tværs af Skagerak.

Sæt kryds i kalenderen nu. Program, tilmelding og praktiske oplysninger følger.  Webshops - noget for dig?

Husk vores gå-hjem-møde om webshops den 17. september klokken 16.00. Her kan du blive klogere på lovgivningen og fordele og ulemper ved at drive en webshop.

Læs mere her

Tilmeld dig her

 Medlem til medlem

Læs medlemmerns egne nyheder.

Har du et konkret arrangement eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur@frederikshavn.dk.

Se siden herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev