Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 19 den 9. oktober 2014

Konference: Få succes på tværs af Skagerrak

Norge er i en rivende udvikling og potentialet for samarbejde over Skagerrak er stort for de nordjyske virksomheder. Den 20. november kan nordjyske virksomheder få et indblik i mulighederne for samarbejde, og hvordan man får succes på tværs af Skagerrak, når BusinessBroen Norge-Norddanmark, MARCOD og Hub North inviterer til konference i Frederikshavn.

Læs mere og tilmeld dig herUniversitetspraktikant gør en forskel hos Norisol

Ny viden og et forbedret salgsmateriale, der bringer Norisol på niveau med de helt store spillere og konkurrenter i markedet. Vagner Jensen, regionalchef i Norisol er ikke i tvivl om værdien af deres praktikant fra Aalborg Universitet, som er blevet tilknyttet med hjælp fra Erhvervshus Nord.

Læs historien herInformationsmøde med SKAT

Kom til informationsmøde tirsdag den 28. oktober klokken 16.00 - 18.00 med SKAT og lær mere om det, der er vigtigt at vide for at komme godt i gang med en ny virksomhed.

Læs mere og tilmeld dig her Kom til Elmia Subcontractor Messe

Tag med direkte fly fra Aalborg til Elmia Subcontractor-messen i Sverige, der er Nordeuropas førende messe for underleverandører til fremstillingsindustrien og deres kunder. Besøg 1.200 udstillere fra 30 lande og find kunder og partnere blandt 15.000.

Læs mere her   OBS - Tilmeldingsfrist 10.10.14Er det norske marked attraktivt for din virksomhed?

Så tag med til Oslo den 25. og 26. november. Der er arrangeret to spændende dage i Norge med seminar om de norske forhold og om de udfordringer de står overfor, middag hos ambassadøren med mulighed for at invitere gæster, samt 1-2 individuelle virksomhedsmøder.

Læs mere hos Business Aalborg

 Nye medlemmer

Siden sidste nyhedsbrev har vi kunnet byde velkommen til seks nye medlemmer:

Svend Aage Christiansen A/S
Firmaet i Østervrå blev grundlagt i 1985 af den dengang kun 22-årige murersvend Svend Aage Christiansen. Virksomheden er i dag vokset til en entreprenørvirksomhed med 106 mand, som løser opgaver inden for byggeri, entreprenørvirksomhed, maskinstation, transportvirksomhed og råstofindvinding.

Erling Christensen Møbler A/S
Meget har ændret sig siden Erling Christensen i 1979 tog sine første, spæde skridt ind i møbelbranchen. I dag er Erling Christensen Møbler i Sindal et aktieselskab og - med over 10.000 m2 udstilling og mere end 40 ansatte - blandt Danmarks største privatejede bolighuse.

Larsen og Thorsen
Larsen og Thorsen er et tømrer- og snedkerfirma i Skagen, som tilbyder sig til nybygning, tilbygning, vinduer og dører, samt totalenterpriser. Larsen & Thorsen A/S har mange års erfaring og udfører alsidigt tømrer og snedkerarbejde for private, virksomheder, institutioner og skoler.

ATJ Ejendomme og Byg Aps
ATJ Ejendomme i Sæby udfører opgaver inden for overskrifterne nedrivning, jord, beton, belægning og snerydning.


Gastro Nord
Gastro Nord i Sæby  tilbyder salg og service af klima-køle-fryseanlæg, varmepumper og storkøkkenmaskiner.

Skagen Ny Glas
Skagen Ny Glas er Danmarks nordligste glarmester, som rykker ud til alle typer glasopgaver i Nordjylland. Både til glasskader og ordinære glarmester opgaver. Er det bilen, der trænger til klart udsyn, klarer de også det på deres værksted.

 

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev