Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 21 den 30. oktober 2014

Få succes med dit salg

Hvordan får jeg størst mulig succes med mit salg? Det er et centralt spørgsmål hos både iværksættere og virksomheder, så mandag den 17. november sætter vi fokus på salg, som en del af den landsdækkende Vækst og Iværksætteruge.

Kom og hør, hvordan du rammer netop din målgruppe med den rigtige kommunikation og det rigtige medievalg. Og hvorfor en ung ikke bare er en ung i salgsøjemed. Du kan også høre, hvorfor det er vigtigt at tænke på kundens købsstrategi i stedet for din egen salgsstrategi og få gode råd til hele salgsprocessen.

Læs mere og tilmeld dig herInfomøde om ny EU-mærkning af fødevarer

Torsdag den 6. november klokken 13.00 -16.00 afholder Erhvervshus Nord og en række samarbejdspartnere infomøde i Kattegat Siloen om en ny EU-mærkning af fødevarer, som træder i kraft den 13. december 2014.

Læs mere og tilmeld dig herNye etiketter på kemiske blandinger

Senest fra 1. juni 2015 skal kemiske blandinger have ny faremærkning på etiketter og i sikkerhedsdatablade. Det betyder blandt andet, at de kendte orange faresymboler skal udskiftes med nye piktogrammer.

Læs mere om de nye EU-regler her 

Se en film om den nye mærkning herDIRA Roadshow 26. november: Fokus på robotter

Har du en proces i tankerne, som du overvejer at automatisere? Er du på udkig efter inspiration? Eller er du bare nysgerrig? Den 26. november kan du i Nordkraft i Aalborg se den nyeste teknologi inden for robotter, når der afholdes DIRA Roadshow.

 Læs mere herKonference: Succes på tværs af Skagerrak

Husk, at du stadig kan nå at tilmelde dig konferencen 'Succes på tværs af Skagerrak' den 20. november i Arena Nord, hvor der er fokus på forretningsmuligheder i Norge.

Læs mere herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til:

A/S Knud Uggerhøj
Hos Volkswagen Frederikshavn, A/S Knud Uggerhøj finder man de nyeste Volkswagen modeller og et bredt sortiment af brugte biler. De råder også over et autoriseret Volkswagen værksted med specialuddannede mekanikere, der ved alt om Volkswagens modeller og udstyr.Medlem til medlem

Læs medlemmerns egne nyheder

Har du et konkret arrangement eller lignende, som du gerne vil dele med de andre medlemmer, så send et link og en overskrift til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur@frederikshavn.dk.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev