Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr 5. den 26. februar 2014

Nyt erhvervskontor i Stavanger

Erhvervshus Nord har sammen med en række nordjyske partnere netop åbnet et nordjysk erhvervskontor i Stavanger, som skal skabe flere forretningsforbindelser mellem Sydnorge og Nordjylland. Her kan du få hjælp til at finde norske samarbejdspartnere og nye kunder.

Læs mere herFå et job eller praktikopslag med på Karrieremessen

Erhvervshus Nord, Virksomhedsservice og Frederikshavn Kommune deltager på Karrieremessen den 4. marts, hvor studerende og kandidater fra hele Aalborg Universitet kommer for at møde erhvervslivet. Det er en unik mulighed for at rekruttere og profilere din virksomhed overfor fremtidens arbejdskraft.

Har I et jobopslag, en praktikplads eller en idé til et specialeprojekt, så tager vi det gerne med på messen.

Download skabelon til jobopslaget her

Er du interesseret, så kontakt Karen Bagge-Nielsen på telefon 21 25 58 22 eller send jeres opslag til kabn@frederikshavn.dk
Nye netværk for iværksættere

Bliv en del af vores iværksætternetværk, hvor du kan mødes med andre iværksættere og få nye værktøjer til at drive din virksomhed. Vi afholder start møder i marts.

Læs mere og tilmeld dig opstartsmødet herKigger du på Asien som marked?

Så vil vi gerne vide det. Er flere virksomheder interesserede, vil vi lave et arrangement, hvor der er fokus på Asien med Skagens Ambassadør John Madsen, som ejer Micro & Macro Approach - et konsulentfirma som rådgiver om sourcing og outsourcing. Firmaet er repræsenteret i Kuala Lumpur, Malaysia, Kina, Hongkong og Danmark.

Send en mail til peur@frederikshavn.dk, hvis du er interesseret i et arrangement med fokus på Asien.Få succes med international e-handel

Dette nye seminar sætter fokus på webshops i Nordjylland med et internationalt perspektiv. Få klare svar på, hvordan din e‐handelsforretning kan ekspandere til Sverige, Norge og Tyskland. Succesfuld International Digitalisering er et projekt i samarbejde med Væksthus Nordjylland og Aalborg Universitet, hvor 26 virksomheder ind til videre har deltaget i et tre måneders forløb omkring digitale muligheder på et globalt niveau.

Læs mere herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev