Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 23 den 26. august 2016

Årets Erhvervs-Get-Together afholdt med 300 deltagere

I går afviklede de tre erhvervsforeninger i Skagen, Sæby og Frederikshavn Erhvervs-Get-Together på Knivholt med godt 300 deltagere. Der var masser af grin fremkaldt af årets indlægsholder Christine Feldthaus, som talte om god kommunikation. Efter indlæggende fra Christine Feldthaus, Karl Erik Slynge og borgmester Birgit Hansen fik deltagere rig mulighed for at kommunikere med hinanden til spisning og networking. 

Se billeder fra aftenen på vores facebook

Læs mere her 
Flere maritime uddannelser til Frederikshavn

Frederikshavn Kommune vil være Det Blå Danmarks centrum. Erhvervsliv og kommune går derfor sammen om at skabe flere uddannelseslinjer og flere virksomheder inden for det maritime.

- Vi skal have en skibsingenøruddannelse hertil og maritim elektriker er også højt på ønskelisten. Erhvervskolereformen har åbnet op for specialisering af uddannelser og hermed den som maritim elektriker, fortæller erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord, Niels Christensen til TV2Nord.


Læs mere her
Netværk og uddannelse i innovationsledelse

Hvordan får du som leder det optimale ud af virksomhedens potentiale? Og hvordan leder du innovative teams, så de bidrager positivt til virksomhedens bundlinje? Det kan du få værktøjerne til via Innovationsledelse, som er et modul på Akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion. Modulet gennemføres på CoLearning i Frederikshavn med 7 uddannelsesdage, eksamen samt sparring gennem et stærkt netværk.

Læs mere her  
Medlem til medlem

Reception: I anledning af 60 års fødselsdag for Karl Erik Slynge

I anledning af, at administrerende direktør i Trigon Karl-Erik Slynge fylder 60 år d. 9. september 2016 vil vi gerne se dig/jer torsdag den 15. september kl. 13 – 16 i den nyrenoverede Hangar ved Knivholt indkørsel fra Hjørringvej. Af hensyn til traktement bedes man tilmelde sig senest den 12. september på mail: cv@trigon.dk

Læs mere herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byd velkommen til ét nyt medlem i Frederikshavn Erhvervsforening:

Arena Nord
Arena Nord er med sine 7000 m2 det største kultur -, konference- og sportscenter nord for Limfjorden. Her afholdes konferencer, koncerter, sportsarrangementer og meget mere. Under ledelse af Arena Nord er også Det Musiske Hus (DMH) - et levende kulturhus og spillested. Her kan opleves: turnerende teater, et bredt udvalg af koncerter med høj kunstnerisk kvalitet og indenfor mange genrer, stand up, foredrag, oplevelser med vækstlagene indenfor musik, drama og billedkunst m.m.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev