Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 22 den 31. august 2015

Erhvervs-Get-Together afholdt

350 deltog i Erhvervs-Get-Together på Knivholt, hvor Asger Aamund var eftermiddagens hovedtaler med fokus på vækstbetingelserne i Danmark. 

Læs om Erhvervs-Get-Together her

Se billeder fra Erhvervs-Get-Together her
Nyt tilbud til dig - Vækst 2015

Drømmer du om øget produktivitet, større konkurrenceevne og omsætningsvækst? Så er VÆKST 2015 – RÅDGIVNING det helt rigtige program for dig og din virksomhed.

Rådgivningen kan bruges i situationer, hvor I står over for forandringer, der kræver særlig afklaring. Det kan fx være ved overgangen til ny teknologi, ændringer i produktsortimentet, nye markedsmuligheder eller i forbindelse med medarbejderflugt, tab af nøglekunder, udvidelser eller generationsskifte.  Det overordnede mål med Vækst 2015 – Rådgivning er, at flere nordjyske virksomheder udvikler sig til vækstvirksomheder.

Læs mere om Vækst 2015

Læs om betingelserne

Er du interesseret?
Så ring til erhvervskonsulent Per Frank Hansen på 24 29 43 30
Nu kan du indberette skat og moms på mobilen

Skal din virksomhed indberette moms senest 1. september? Du kan nu indberette og betale moms via mobiltelefonen i SKATs nye mobilløsning.

Læs mere her
Vækstmuligheder i energirenoveringer af private boliger

Hvordan får vi gang i markedet for energirenoveringer af private boliger for at skabe vækst og arbejdspladser til vores lokale håndværkervirksomheder? Deltag i dialogmøderne om dette den 9. september i Sæby eller den 10. september i Skagen. 

Læs mere og tilmeld dig her 
9. september: Mød verden i Aalborg

Det årlige møde for Eksportrådets 20 IKT eksporteksperter fra 25 lande bliver i år afholdt i Aalborg den 9. september. Mød eksperterne fra de markeder, som din virksomhed måske har planer om at komme ind på - og få en øjenåbner for nye markeder, som du ikke hidtil har set som relevante.

Læs mere om arrangementet her Har I kig på Asien som marked?

Er du interesseret i at få et større kendskab til et asiatiske marked, har vi kontakt til flere danske forretningsfolk, der driver rådgivningsvirksomhed og har mange års erfaring med at være i Asien. Disse ambassadører stiller sig gerne til rådighed for at hjælpe virksomheder, der vil Asien.

Er du interesseret i, at vi formidler en kontakt? Så ring til os på 92 26 26 26Nye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til to nye iværksættere samt VUC og HF Nordjylland, som medlem i erhvervsforeningerne. 

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev