Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 7, 8. maj 2018

Erhverv, handel og turisme går sammen om fremtidens Sæby

90 engagerede erhvervsledere, forretningsejere og aktører fra foreningslivet i Sæby var 30. april mødt op til fællesmøde på Hotel Viking for at drøfte Sæbys potentialer.

Foreningerne inden for erhverv, handel og turisme stod bag arrangementet og stillede blandt andet spørgsmålet: Hvem er fremtidens gæster i Sæby?

LÆS MERE
Gå-hjem-møde: Ledelse og retning

Hvordan skaber du som leder fælles retning ind i en uvis fremtid med afsæt i de eksisterende forskelligheder, din organisationen rummer?

Det sætter vi fokus på, når vi i samarbejde med Aalborg Universitet inviterer til gratis gå-hjem-møde torsdag den 28. juni i Kattegat Siloen i Frederikshavn.

LÆS MERE
TILMELD DIG ALLEREDE I DAG
Input til udvikling i din virksomhed

Få opdateret viden og nye perspektiver ved at indgå samarbejde med erhvervsøkonomiske studerende fra AAU under overskriften ”Den hele virksomhed”. Mange har allerede haft glæde af samarbejdet. Blandt andet administrerende direktør hos Nordjysk Luftteknik Jens Christian Mølgaard: 

Vi fik en værdifuld analyse af processer i vores virksomhed, som tog afsæt i kritiske spørgsmål til, hvorfor vi gør, som vi gør.  Det var en øjenåbner, som har haft indflydelse på, hvordan vi arbejder i dag” 

LÆS MERENye medlemmer

Siden sidst har vi i de tre erhvervsforeninger budt velkommen til 15 nye medlemmer. 12 af disse er iværksættere, mens de tre øvrige medlemmer er: 

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev