Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 16 den 24. maj 2016

Hvad kan apps bruges til - og er det relevant for din virksomhed?

Din smartphone er fuld af dem - de små programmer, der gør din hverdag lettere og sjovere. Men hvordan kan apps gøre det lettere og sjovere for din virksomhed både til eksternt og internt brug? Og er en app det rette for jer? Det sætter vi fokus på den 14. juni. App-bureauet Snapp ApS vil fortælle om mulighederne med apps, og du kan høre erfaringer fra to virksomheder, der allerede i dag gør brug af apps.

Læs mere her
Logo og visuel identitet - hvad betyder det for din virksomhed?

Den 7. juni inviterer vi sammen med Skagens Kunstmuseer Erhverv til et spændende arrangement, hvor Lynge Jakobsen, tidligere sportsdirektør i AaB, fortæller om AaB’s traditionsbundne logo og den forpligtigelse, der følger med – og designbureauet Form Agenda løfter sløret for, hvad et godt logo og en stærk visuel identitet skal kunne. Der vil også være særomvisning på Skagen Museum. 

Læs mere her
Interesseret i et videnssamarbejde med Aalborg Universitet?

Aalborg Universitet søger virksomheder, som har ønsker om et videnssamarbejde med AAU. Det kan enten være på studenterniveau eller som en form for forskningsarbejde. En god mulighed for at få ny viden ind i virksomheden og arbejde med områder, som måske ellers ikke bliver prioriteret. 

Er du interesseret i at høre mere?
Så kontakt erhvervskonsulent Marianne Kongerslev Vestergaard på telefon 61 24 69 01

 
13. juni: Styrk din plan for Tyskland

Kom og hør om mulighederne for at op/udbygge din eksport til Danmarks største eksportmarked. Hovedtalere er Udenrigsminister Kristian Jensen, ambassadør Friis Arne Petersen og cheføkonom Jes Asmussen fra Handelsbanken. Formiddagens program er opdelt i tre workshops, hvor du kan vælge mellem salg & kulturforståelse, organisation & strategi eller leverancestyring & finansiering.

 

Læs mere her
SEO og online kommunikation

På tirsdag den 31. maj er det tid til modul 5 af 5 på Succes Online. Der vil på dette sidste modul være fokus på søgemaskineoptimering og webtekster. 

Tilmeld dig her 

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev