Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 14 den 4. oktober 2018

MF Service i Skagen er i samarbejde med Erhvervshus Nord blevet optaget i det regionale VIP+ forløb, som optager særligt perspektivrige iværksættervirksomheder med vækstpotentiale. På fem år har Mette Friis Mikkelsen skabt en virksomhed med 12 ansatte året rundt og en millionomsætning. 

Læs historien om MF Service

Læs mere om mulighederne i VIP og VIP+

Du kan kontakte vores iværksætterkonsulent Kurt Ladefoged Nielsen på 22 31 84 03Fokus på lokale jobmuligheder ved "Zoom ind på din fremtid" messen

Mandag den 1. oktober var der "Zoom ind på din fremtid" messe i Arena Nord med besøg af omkring 4.000 unge. Vi deltog i en stand sammen med Frederikshavn Havn, hvor vores erhvervskonsulent Per havde en god dialog med mange unge om de mange muligheder for at få et godt job lokalt. 

23. OKT: Energiafgifter, energioptimering og tilskud

Har I overblik over virksomhedens energiforbrug og jeres afgifter? Ellers går I måske glip af 2/3 i afgiftsrefusion. Få indblik i, hvordan I får størst reduktion i jeres energiafgifter, hvordan digitalisering kan energioptimere virksomheden, og I får mest muligt energitilskud til jeres optimeringer.

Tilmeld dig

Se alle vores arrangementer 
Mulighed for projektsamarbejde med studerende fra AAU

I har som virksomhed mulighed for at få tilføjet ressourcer i form af et projektsamarbejde med en gruppe studerende fra Aalborg Universitet. I kan sætte fokus på et område, som I måske ellers ikke har ressourcer til. 

I har fx mulighed for at få sparring på, hvordan I kommunikerer internationalt på det globale marked, kommunikation på sociale medier, forandringsprocesser, image og identitet, IT-baserede oplevelser og meget mere. 

Du finder al info på universitetets projektbørs
22. NOV.: Skagerrak Business Summit

Kom med, når danske og norske erhvervsfolk samles i Hirtshals for at få ny branchespecifik viden og skabe forretningsrelationer på tværs af Skagerrak. Kom og hør spændende ny viden og konkrete nyskabende projekter inden for de 3 sektorer; maritimt, energi og IKT. Programmet byder på indlæg fra nogle af de mest nyskabende og innovative virksomheder samt forskning i Danmark og Norge. 

Se invitation Medlem til medlem

3 dages obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse

Arbejdsmiljøeksperten afholder kursus i Frederikshavn den 13. november 2018 og 19. marts 2019. Kursets formål er at give arbejdsmiljøgruppens repræsentanter en konkret viden om arbejdsmiljø og om metoder til at arbejde systematisk og målrettet for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø på egen arbejdsplads.

Læs mere her 
Nye medlemmer

Vi kan byde stort velkommen som medlem til: 

Roblight A/S

 

 De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev