Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 11 den 9. august 2018

Drop-in iværksættercaféer til dig med lysten til at skabe din egen virksomhed

Går du med lysten til at skabe din egen virksomhed? Eller kender du nogen, som går med tanken? Så inviterer Erhvervshus Nord til uforpligtende iværksættercaféer, hvor man kan få input til, hvad det kræver at starte selvstændigt, og man kan stille konkrete spørgsmål. Den første café er 28. august

Læs historien og mere om vores iværksætterkonsulent Kurt Ladefoged Nielsen
Flere end 300 har tilmeldt sig Erhvervs-Get-Together..

..er du en af dem? Husk, at hver medlemsvirksomhed i år har fire gratis billetter. På lørdag går Mads Steffensen på scenen til Smukfest, og den 13. september står han her på scenen med Mads og Erhvervspanelet til Erhvervs-Get-Together.

Har du ikke brugt din virksomheds fire billetter, kan I tilmelde jer her
Salgsteknik til din indre salgs-ninja

På iværksættercaféen  den 25. september bliver du introduceret til enkle hands-on værktøjer og teknikker, som kan opbygge din indre salgs-ninja og give dig succes med dit salg.

Du vil på mødet få salgsguldkorn fra Katarina Nilsson, der har mere end 30 års erfaring med salg. Hun vil give dig et indblik i, at det er kombinationen af de rette salgsteknikker, struktur og salgsmindset, som skaber resultaterne for dig og din virksomhed.

Læs mere og tilmeld digMedlem til medlem

Eventaften i Arena Nord til fordel for Børnecancerfonden 17. aug.

Fredag den 17. august klokken 17.45 er der eventaften i Arena Nord til fordel for Børnecancerfonden. Du får spisning, foredrag og auktion for en billetpris pr. person på kr. 350,-   

Billetter kan købes ved henvendelse til susanna(at)hermanbang.dk, SMS 31249709 eller direkte henvendelse til Susanna På Best Western Herman Bang.

Læs mere

Deltag med stand på Zoom ind på din fremtid-messen 1. okt.

Den 1. oktober er der ungemesse i Arena Nord, hvor flere end 4.300 elever fra 7. - 9. klasse samt elever på ungdoms- og erhvervsuddannelser allerede er tilmeldt. Formålet er, at de får et bredt kendskab til hvilke muligheder de har for uddannelse og job samt kan møde virksomheder som kan være deres fremtidige læreplads eller arbejdsplads i Vendsyssel. Skal du have en stand?

Læs mereDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev