Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

Det må du ikke gå glip af i uge 47!


Virksomhedstjek

Mandag i uge 47 fra 09.00 – 16.00  slår Frederikshavn Erhvervsråd og Væksthus Nordjylland dørene op for arrangementet Virksomhedstjek. Arrangementet er et koncentreret indspark af inspiration og vejledning til jer iværksættere, som ønsker og har fokus på at forbedre jeres virksomhed.

Deltagelse

Den deltagende virksomhed præsenterer sin virksomhed og/eller den problemstilling eller det tema i deres forretningsudvikling, som virksomheden gerne vil have sat fokus på. Efterfølgende vil der være sparring og rådgivning fra et panel af konsulenter fra Væksthus Nordjylland, som vil behandle den eller de relevante problemstillinger, som virksomheden har præsenteret.

Mange spørgsmål vil blive stillet og nye idéer født – og målet med arrangementet vil være at give hver enkelt deltagende virksomhed værdifuldt input, som man kan tage med sig og bruge i sin videre forretningsudvikling.

Hele forløbet vil typisk vare 1-2 timer pr. virksomhed, og under hvert enkelt forløb vil der ikke være andre deltagere end panelet af konsulenter, som alle vil være underlagt diskretion og tavshedspligt.

Ekspertpanel

Ekspertpanelet består af Søren Andreasen, som har spidskompetencer inden for iværksætteri, finansiering og forretningsudviklingsstrategi. Flemming Jørgensen, som kan rådgive om produktion, innovation og CE-mærkning. Henrik T. Christoffersen med spidskompetencer inden for salg, Bo Kristensen besidder ekspertviden indenfor IKT, markedsføring og salg, og Claus Aune, som har spidskompetencer indenfor iværksætteri.

Tilmelding

Arrangementet løber af stablen den 16. november 2009 kl. 09.00-16.00 I Frederikshavn. Kattegatsiloen, Silovej, 8, lokale M3 i stuen.

Tilmelding påkrævet!

Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 13. november.

Kontakt erhvervskonsulent Claus Aune for tilmelding eller spørgsmål på clau@frederikshavn.dk eller tlf. 98458002De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev