Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 22 den 20. oktober 2018

Guldsmed og iværksætter Fie Møjen lægger vægt på, at smykker fortæller en historie. En historie som får lov til at vokse og forme sig i Fie Møjens lokaler i Søndergade i Frederikshavn, hvor hun netop har åbnet smykkeværkstedet Fidili. Her kan kunderne se smykkernes tilblivelse, give gamle smykker nyt liv og booke tid til individuel sparring omkring unikke smykke-ønsker.    

LÆS MERE
Digital vækst - fra Buzzword til Business

Du kan stadig nå at tilmelde dig Digital Vækst – fra Buzzword til Business den 26. oktober i Kattegat Siloen i Frederikshavn, hvor buzzwords som Industri 4.0, Smart Production og Big Data bliver afmystificeret. En unik mulighed for at blive klogere på, hvad digitaliseringen betyder for dig og din virksomhed.  

LÆS MERE
Game Changer’17 - en konference i din virksomheds tegn

Kom til en dag, hvor dit potentiale og gennembrud som virksomhed står på spring. Med Morten Resen som konferencier vil succesrige virksomheder og kapitalkilder dagen igennem inspirere – hvorefter du kan vælge de spor, der hjælper dig et skridt nærmere succesen.

Hør også hvorfor Morten valgte at kvitte sit faste job som 38-årig, og hvordan han forvandlede en løs idé på papiret til 1.800.00 kr. i investering.

LÆS MEREMedlem-til-medlem

Udfordringer med indeklimaet på din arbejdsplads?

ARBEJDSMILJØEksperten har i oktober helt ekstraordinært arbejdsmedicineren Tine Malling i praktik. Det lader de deres kunder komme til gode.

LÆS MEREDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev