Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 14 den 15. maj 2015

Bruger dine kunder sociale medier? Få styr på din online markedsføring

Hvordan kan du blive set af dine kunder på nettet via Facebook, Google, LinkedIn, Instagram og nyhedsbreve? Og hvordan må du egentlig markedsføre dig på nettet? Det sætter vi fokus på ved vores gå-hjem-møde den 27. maj.

Læs mere og tilmeld dig her
Få dine produkter på hylden hos Coop

Coop Danmark sætter i en ny strategi fokus på lokalt producerede fødevarer. Det giver dig som fødevareproducent en mulighed for at komme på hylderne i nogle af Coop Danmarks cirka 1200 butikker med daglige besøg af over 1.1 million danskere. Kom til informationsmøde den 1. juni klokken 14.00,  hvor du kan høre mere om dine muligheder og få en individuel snak med chefen for lokale varer i Coop.

Læs mere og tilmeld dig herFå indflydelse på vandkantsdanmark

Onsdag den 27. maj er der generalforsamling i FLAG (FiskeriLAG Nord), som i den foregående peride bevilgede penge til over 70 projekter med støtte til vandkantsdanmark i Region Nordjylland. Mødet finder sted i Bindslev med start 16.30.

Se programmet herFå styr på din finansiering: Vækstfonden, Nordjysk Lånefond og Spar Nord

Det kan være vanskeligt at finde finansiering til den gode idé eller det næste udviklingsprojekt. Den 2. juni klokken 15.00 har du mulighed for at blive klogere på dine finansieringsmuligheder som virksomhed og iværksætter med indlæg fra den statslige finansieringsfond Vækstfonden,  Nordjysk Lånefond, der tilbyder attraktive lån til nordjyske iværksættere samt Spar Nord, der fortæller, hvad banken lægger vægt på ved lån. 

Læs mere og tilmeld dig herFølg os på Facebook og LinkedIn

Husk, at du kan følge Erhvervshus Nord på både Facebook og Linkedin, hvor vi poster nyheder og aktuelle arrangementer og muligheder for din virksomhed.

Følg os på Facebook

Følg os på LinkedIn 

Husk, at du også altid kan melde dine kollegaer eller medarbejdere til vores nyhedsbrev her De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev