Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 6 den 21 februar 2017

Beskyt dine opfindelser og gode idéer med IPR

IPR er en forkortelse for ”intellektuel ejendomsret”. Det kan fx dække over den ejendomsret, man får til en opfindelse, som man beskytter med patent.  Du har måske fået en rigtig god idé til et produkt, som du gerne vil udvikle og fremstille, men er du opmærksom på at få din idé beskyttet ved hjælp af IPR-lovgivningen, så konkurrenterne ikke kan løbe med idéen?

Allerede fra dag et kan du gøre tiltag for at beskytte din idé. Hør mere om at beskytte dine idéer og opfindelser til vores morgenmøde den 14. marts.

Tilmeld dig her 
Generalforsamlinger med virksomhedsbesøg og foredrag

I marts måned er der generalforsamlinger i de tre erhvervsforeninger, hvor du blandt andet kan få indblik i vores arbejde i løbet af 2016. Læs mere og tilmeld dig her: 

9. marts: Generalforsamling Sæby Erhvervsforening og virksomhedsbesøg DMT Online A/S

15. marts: Generalforsamling Skagen Erhvervsforening og virksomhedsbesøg FF Skagen A/S

23. marts: Generalforsamling Frederikshavn Erhvervsforening og foredrag v. Peter Bredsdorff-Larsen 7 marts: Fokus på Sydvesteuropa

Giv eksporten et løft! Den 7. marts kan du blive klogere på jeres eksportmuligheder til Frankrig, Italien, Spanien og Portugal på én formiddag, når Væksthus Nordjylland i samarbejde med Eksportrådet afholder eksportseminar. Her kan du få viden, gode råd og inspiration til nye eksportmarked samt få gode kontakter, der kan hjælpe dig videre i dine planer.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her Medlem til medlem

Medlemmer, der ønsker at kommunikere noget ud på medlemssiden, kan sende overskrift, tekst og evt. billede til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur(at)erhvervshusnord.dk.

Infomøde 2. marts: kursusforløb om god service
En servicekultur skabes ikke bare fra det ene øjeblik til det næste - det kræver udvikling af mental service og salgsparathed. Derfor har FREDERIK i samarbejde med CoLearning - Moving People udarbejdet et uddannelsesforløb tilpasset servicebranchen og lokalområdets behov, som skal løfte serviceniveauet i byen.  

Nye briller på stille perioder?
Stille perioder, som bærer præg af nedgang i aktiviteter, kan ende i afvikling af menneskelige ressourcer - men i stedet for at afvikle ressourcer, hvorfor så ikke udvikle dem og gøre brug af de muligheder, der findes inden for AMU-systemet? Den 6. marts inviterer CoLearning til infomøde om AMU-systemets muligheder for efter- og videreuddannelse. 

Læs mere her De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev