Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 17 den 7. juli 2017

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

En enestående mulighed for at opføre et hotel direkte ud til vandet i et levende lystbådsmiljø eller i strandkanten. Det er en af mulighederne i en ny masterplan for Sæby – en af Nordjyllands turistperler.

Læs historien
Få støtte til dit maritime udviklingsprojekt

Den Danske Maritime Fond afsætter 25 millioner kroner over de næste to år til støtte for aktiviteter baseret på anbefalinger fra Vækstteamet for Det Blå Danmark. Hovedpunkterne er digitalisering, produktudvikling, nye uddannelser, international lovgivning samt markedsføring af Det Blå Danmark.

Kontakt vores erhvervskonsulent Per Frank Hansen for mere info eller konkret hjælp til din ansøgning: peha@erhvervshusnord.dk / 24 29 43 30 
Kaffe på molen: Præsentation af planer for Sæby Havn

Tirsdag den 29. august inviterer Sæby Erhvervsforening til morgenmøde på Sæby Havn, hvor de vil præsentere de nye planer og muligheder for udvidelsen af Sæby Havn.

TID OG STED:  Tirsdag d. 29. august kl. 7.30 – 9.00, mødested: Redningsstationen, Sæby. Nordjyske Bank er vært ved kaffe og rundstykker.

TILMELD DIG

DOWNLOAD INVITATION
Erhvervs-Get-Together nærmer sig

Du kan stadig nå at tilmelde dig Erhvervs-Get-Together på Knivholt den 24. august. I år kan de tre erhvervsforeninger præsentere hele to spændende indlægsholdere.

Her kan du møde Jesper Bove Nielsen, CEO i VIGO en deleøkonomisk platform, samt Niels Duedahl, årets leder i 2013 og adm. direktør i energi- og telekoncernen SE. Årets tema er digitalisering, disruption, deleøkonomi og globale forandringer. Årets hovedsponsor er Scandic The Reef og Spar Nord.

LÆS MERE OG TILMELD DIG God sommer fra Erhvervshus Nord

Solen skinner over Frederikshavn, og bølgerne bruser ekstra smukt i disse dage, hvor der er liv og glade dage på strandene i Sæby, Frederikshavn og Skagen. Det vil vi nyde på tætteste hold og er derfor i feriegear i uge 30, hvor vi holder lukket på kontoret.

Vi håber, at I alle får en skøn sommer med nærvær, fordybelse, nyt udsyn og ny indsigt. 
De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev