Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 7 den 14. marts 2014

Analyse af vækstmulighederne inden for energi

Hvor ser virksomhederne de største potentialer for vækst og arbejdspladser på energiområdet, som er et af Frederikshavn Kommunes vækstspor? Det vil vi sammen med Energibyen afdække i en ny erhvervsanalyse, hvor vi inviterer interesserede virksomheder til dialog.  

Læs mere herFå styr på din virksomheds økonomi

Den 25. marts klokken 16.00 - 18.00 afholder vi et gå-hjem-møde sammen med BDO med fokus på din virksomheds økonomi for iværksættere og mindre virksomheder. 

 Tilmeld dig herFå din del af offentligt byggeri

Den 27. marts kan du på vores gå-hjem-møde få indsigt i, hvordan du får din del af det offentlige byggeri. Du kan høre om, hvad det kræver at byde ind på en offentlig opgave. Region Nordjylland og Ejendomscentret Frederikshavn Kommune vil fortælle om deres kommende bygge- og anlægsopgaver.

Læs mere og tilmeld dig herForedrag med Troels Kløvedal

Den 27. marts klokken 18.30 på Color Hotel inviterer Skagens Erhvervsforening og Skagens Venner til et spændende foredrag med Troels Kløvedal.

Læs mere herVTM 2014 – messe for værktøjsmaskiner

Fra den 1. til 4. april afholdes der VTM messe 2014 i Odense Congress Center. Her kan metal- og maskinvirksomheder se de nyeste maskiner og værktøj til metalbearbejdning.

Læs mere herIværksættermødet på Læsø

Den 15. maj afholdes der iværksættermøde på Læsø. En dag med masser af ny viden, et nyt netværk med andre virksomheder, og en masse idéer til din virksomhed, som kan sætte skub i udviklingen.

Læs mere herDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev