Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Fem moduler: Få succes online

Ønsker du at styrke din digitale tilstedeværelse? Og har du ambitioner om at skabe mere salg og synlighed online? Så er de fem moduler i Succes Online lige noget for dig. Det er hver tirsdag fra 13.00 - 17.00 i maj måned. Din underviser er det erfarne online marketing bureau River Online, og kurset er udarbejdet af Google og Erhvervsstyrelsen. Du kan tilmelde dig de enkelte moduler, som du ønsker. 

Læs mere her
Udenlandske borgere hørte om iværksætteri

Kort før påske holdt vi sammen med Frederikshavn Kommune møde om iværksætteri med 11 udenlandske borgere. En af dem var 30-årige Katalin Fülöp, hvis mand arbejder i fiskeindustrien i Skagen. 

Læs historien her
Resocialisering af unge kriminelle

Kriminalforsorgen og organisationen Highfive inviterer til virksomhedsbesøg på Kragskovhede Statsfængsel den 25. april og den 2. maj klokken 13.00 - 15.00 i Jerup. Målet er at skabe større viden om det resocialiserende arbejde. Styrk din virksomheds CSR-profil ved at gå aktivt ind i resocialiseringen af unge kriminelle.

Læs mere her
Muligheder i din overskydende el-produktion

Den 14. april klokken 13.00 - 16.00 sætter House of Energy fokus på muligheder og økonomiske gevinster ved at udnytte overskydende el-produktion. Arrangementet foregår på Nordjyllandsværket i Vodskov.

Læs mere herFå din annonce med i nyhedsbrevet

Du har nu mulighed for at få din annonce for dine produkter og ydelser med i nyhedsbrevet, som går ud til cirka 900 modtagere i det lokale erhvervsliv.

Læs mere herMedlem til medlem

Medlemmernes egen side, hvor de kan kommunikere direkte til hinanden om nyheder fra  deres egen virksomhed.

  • En-dagskursus: Lær at bruge Facebook professionelt
    Bliv klædt på til at varetage Facebook for din virksomhed både strategisk og praktisk. Tirsdag d. 12. april giver Co-Learning dig værktøjerne til selv at kunne administrere din virksomheds Facebookside.

Læs mere herNye medlemmer

Siden sidst har vi kunnet byde velkommen til to nye medlemmer. Én iværksætter og en virksomhed fra Sæby.

MICK - Fotografi, journalistik og web-tv
Mick Anderson med kontor i Sæby er uddannet fotojournalist fra Dansk Journalisthøjskole og Morgenavisen Jyllands-Posten. Siden 2014 har Mick arbejdet som selvstændig fotograf, journalist og korrespondent for en række danske og internationale kommercielle og redaktionelle kunder. 

Nyhedsbrev nr. 10 den 29. marts 2016

 

 

Annoncer


De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev