Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »


Nyhedsbrev nr. 27 den 29. september 2016

49 maskinmesterstuderende på virksomhedstur

Hele 49 maskinmesterstuderende fra 7. semester deltog i går i turen, som bød på indlæg ved Frederikshavn Havn og virksomhedsbesøg og rundvisning hos Orskov Yard, MAN Diesel & Turbo og OPLOG Frederikshavn med besøg ombord på Esbern Snare. 

Dagen bød også på speed meetings, hvor de studerende kunne møde en række lokale virksomheder – og måske finde deres kommende praktikplads og fremtidige arbejdsplads. Med til speed meetings var: MAN Diesel & Turbo SE, CH Marine Consult ApS, Victor A/S, OPLOG Frederikshavn, ME Production A/S, Orskov Yard, Scanel International A/S og ScanTech Marine.

Læs mere om turen her

Se video fra dagen her
3. okt: Maritime muligheder i Dubai

Husk, at vi på mandag holder minikonference med det danske generalkonsulat i Dubai, der fortæller om de mange maritime muligheder, der er i Dubai og Mellemøsten.

Tilmeld dig her 
6. okt: Ansættelsesaftaler og kundeklauser

På dette infomøde den 6. oktober kl. 15.00 - 17.00 vil du få den nyeste viden om kravene til en ansættelsesaftale, og herunder de nugældende regler om ansættelsesklausuler. Du kan stille spørgsmål til advokat (L) Karina Søndergaard og advokat (H) Jakob S. Johnsen fra HjulmandKaptain.

Tilmeld dig her
Arrangementer

Vi har flere spændende arrangementer på programmet i oktober og november. Se dem alle her

 

 Nye medlemmer

Siden sidst har Frederikshavn Erhvervsforening kunnet byde velkommen til: 

Café Stæhr 
Mad, smags- og duftindtryk kan vække følelser og overraskelser i et bredere spektre end et fotografi eller hukommelsen. På Cafe Stæhr i Frederikshavn arbejder vi med nogle af de bedste råvarer og kræser for alle dine sanser i den gastronomiske oplevelse. Man smager ligefrem den dejlige stemning, der kommer èn i møde, når man entrerer det friturefri cafemiljø. Caféen er at finde i den nordlige ende af Frederikshavn gågade i en hjørneejendom fra omkring 1888.De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev