Ser denne e-mail ikke rigtig ud i dit mailprogram? Klik her for at se den online »

HUSK: Mini byggekonference 18. august 2010

Sidste chance for tilmelding!

Sidste chance for tilmelding til Mini byggekonference/byggeriet i bevægelse er onsdag den 11 august.

Byggekonfrencen finder sted onsdag den 18. august kl. 14.00 - 18.00

Flere hundrede millioner kroner skal bruges på kommende renoverings- og byggeprojekter i Frederikshavn Kommune. Få et overblik og hør også om byggebranchens udfordringer samt vores nye initiativer for håndværkerne!

Der kommer til at ske rigtig meget indenfor byggebranchen i den kommende tid. Mange forskellige projekter og initiativer igangsættes, og i takt med den rivende udvikling på området stilles der samtidig mange nye krav til håndværkerne.

Dette, samt nye uddannelsesmuligheder for håndværksmestre vil vi fortælle om på vores kommende mini-konference, hvor vi også får et indlæg fra et pengeinstitut, som fortæller om deres syn på finansiering indenfor energiområdet!

Se program, samt tilmelding her

HUSK: Møde med fokus på Indien

Sidste chance for tilmelding!

Sidste chance for tilmelding til mødet med fokus på Indien er fredag den 13. august 2010.

I samarbejde med Udenrigsministeriets handelsafdeling i Bangalore, Indien inviterer Frederikshavn Erhvervsråd til et spændende og lærerigt morgenmøde om Indien.

Mange danske virksomheder har opdaget Indien og indernes potentiale og har etableret sig i landet, outsourcet produktioner, sourcet i Indien eller etableret eksport dertil. Men mange flere kan gøre gode forretninger i Indien!

Med dette møde ønsker Frederikshavn Erhvervsråd at fortælle kommunens virksomheder om det store potentiale - om muligheder og udfordringer - samt om det afkast virksomhederne kan opnå ved at producere i, outsource eller sælge til Indien.

 

Energimessen Energi

Kære medlem af Frederikshavn Erhvervsråd,

Hermed invitation til at melde sig som udstiller under Energiugen 2010 den 24-25/9-2010. Desuden også invitation til konferencen den 24/9-2010.

Energibyen betaler standen, det eneste man selv skal betale er forplejning – så det kan ikke være nemmere eller billigere.

Det er en oplagt chance for at vise, at vi i Frederikshavn Kommune står sammen om at profilere vores erhvervsliv, men samtidig en mulighed for at vise sin egen virksomheds ”vindue” mod verden.

Klik ind på www.energibyen.dk og meld dig til, det hele foregår elektronisk, men skriv evt. til lipe@frederikshavn.dk så er Lilly Pedersen, Energibyen også gerne behjælpelig.

Vedhæftet information til behagelig orientering:
Bliv udstiller på Energimessen
Invitation fra Borgmester Lars Møller
Indbydelse til Energikonferencen

Med venlig hilsen

Energibyen FrederikshavnDe tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord
Erhvervshus Nord

Silovej 8, 1 sal · 9900 Frederikshavn · Telefon: +45 92 26 26 26
Mail: info@erhvervshusnord.dk · Web: www.erhvervshusnord.dk

Linkedin:  Følg os · Facebook Følg os ·  Nyhedsbrev: Tilmeld en kollegaAfmeld dig vores nyhedsbrev