Univers for upcomming designere

Univers for upcomming designere

09 nov 2017

”Vi vil skabe et kreativt univers, hvor håndværk, æstetik, humor og moderne design går hånd i hånd”. Sådan lyder ordene fra de tre iværksættere Malene Steener, Michael Møller og Jesper Berg, som i efteråret har benyttet sig af iværksætterrådgivning i Erhvervshus Nord.

Creative Dot er opstartet i 2014 af designteknolog Malene Steener og Michael Møller, som begge har en baggrund inden for grafisk arbejde og marketing. Jesper Berg er tiltrådt virksomheden i 2017 med en baggrund inden for salg. Sammen promoverer de upcomming designere.

-   Trends opstår ofte fra designere, som endnu ikke er kendte, designstuderende og pigen på gaden. Det er dem, vi gerne vil promovere. Dermed får vi skæve, modige og nytænkende design ind i hjemmet hos dem, der ligesom os selv er vilde med design, men uden at gå på kompromis med kvaliteten, siger Michael Møller.

Ideen til salgsportalen opstod på bagerste række, da Malene læste til designteknolog. Herfra kunne hun se sine medstuderendes skærme, som alle bød på kreative streger.

-   Jeg tænkte straks, at vi bliver nødt til at skabe en professionel platform til de fantastiske grafiske illustrationer, som bliver produceret af talentfulde studerende. Min mand (Michael Møller.red) var heldigvis med på ideen, siger Malene Steener.

Sammen oprettede de salgsportalen creativedot.dk, hvor det bærende koncept er, at kunderne skal kunne finde spændende og skarpe designs, som viger fra mængden.

-   Vi er inspireret af det, som vi ser omkring os, når vi headhunter designere. Produkterne skal have kant. Det kan fx være i form af et finurligt budskab, formgivning eller en ny måde at bruge materialer på. Konceptet i den fysiske butik er, at den fungerer som en webshop/showroom, hvor vi ikke har et lager af de samme varer men et nøje udvalgt sortiment af de nyeste designs og trends inden for alt fra salg af plakater og smykker til tæpper og gin, fortæller Malene Steener.

Fælles drøm

Det er ikke kun på det professionelle plan, at de tre iværksættere arbejder sammen. Michael og Malene er par – og Jesper og Michael er venner tilbage fra barnsben i Sæby. I arbejdet med at følge deres fælles drøm om at kombinere nethandel med fysisk handel, har de hentet sparring hos iværksætterkonsulent Tanja Jørgensen fra Erhvervshus Nord.

-   Det har været værdifuldt at få Tanjas objektive briller på fx vores forretningsidé og koncept, som er bredt og kræver en struktureret indsats. Ligesom hun har været god til at stille skarpt på vores indbyrdes forventninger til den fremtidige retning, så vi har et fælles afsæt, hvis vi fx bliver uenige fortæller Michael Møller, som kommer til at arbejde direkte i butikken med grafisk design og printopgaver.

Gin-smagning i lokalerne

De tre iværksættere løfter desuden sløret for, at butikken på sigt åbner op for arrangementer med gin-smagning.

-   Vores baglokale har højt til løftet og de fineste træbjælker, som i den grad indbyder til at samles over noget lækkert. Og der må man sige, at gin stormer frem og er populært hos begge køn og i alle aldre, siger Michael Møller.

Creativ Dot åbnede fysisk butik den 27. oktober og har åbent alle hverdage fra 8.30-17.30.

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.