Peter Bredsdorff-Larsen er på holdet som paneldeltager i Mads og Erhvervspanelet

Peter Bredsdorff-Larsen er på holdet som paneldeltager i Mads og Erhvervspanelet

13 aug 2018

De tre erhvervsforeninger i Skagen, Sæby og Frederikshavn kan nu afsløre Peter Bredsdorff-Larsen som den første paneldeltager i Mads og Erhvervspanelet ved det årlige Erhvervs-Get-Together den 13. september.   

Den 13. september er det femte gang, at de tre lokale erhvervsforeninger inviterer erhvervslivet til Erhvervs-Get-Together. Rammerne er i år skiftet fra Knivholt til Arena Nord og gæsterne kan glæde sig til et helt særligt oplæg i form af Mads og erhvervspanelet. Den ene paneldeltager bliver cheftræner i BSV og tidligere assisterende landstræner gennem et årti Peter Bredsdorff-Larsen.

- Vi er utrolig glade for at kunne præsentere Peter Bredsdorff-Larsen som den første paneldeltager. Vi har tidligere i Frederikshavn Erhvervsforening hørt Peters medlevende oplæg om at få et hold af individualister til at spille optimalt sammen og om at træne sin organisationen i detaljen, så man udvikler en adfærd, der giver toppræstationer i dagligdagen. Vi er sikre på, at Peter med sin brede erfaring og viden fra topsportens verden kan give nogle spændende vinkler på vores erhvervsdilemmaer, siger Karl Erik Slynge, formand for Frederikshavn Erhvervsforening.  

Peter Bredsdorff-Larsen har også erfaring som konsulent og som leder i erhvervslivet og har en Master i organisatorisk læring og coaching ved Aalborg Universitet. Det bliver Mads Steffensen, som styrer debatten i erhvervspanelet. Hvem de to andre paneldeltager er vil blive afsløret løbende op til arrangementet.  

Der er allerede flere end 300 tilmeldte til Erhvervs-Get-Together, og du tilmelder dig her

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.