Mads Steffensen gæster årets Erhvervs-Get-Together

Mads Steffensen gæster årets Erhvervs-Get-Together

18 jun 2018

Manden bag radiosuccessen ’Mads & Monopolet” Mads Steffensen og et nøje udvalgt panel sætter fokus på lokale dilemmaer af erhvervsmæssig karakter, når de tre lokale erhvervsforeninger i Skagen, Sæby og Frederikshavn inviterer til årets Erhvervs-Get-Together i Arena Nord den 13. september.

For femte gang inviterer Skagen Erhvervsforening, Sæby Erhvervsforening og Frederikshavn Erhvervsforening til Erhvervs-Get-Together. I år foregår eventen i Arena Nord med BDO og Scandic The Reef som hovedsponsorer

De tre erhvervsforeninger har i år valgt at sætte fokus på erhvervet i Frederikshavn kommune ved at invitere journalist og manden bag radiosuccessen ’Mads & monopolet’ Mads Steffensen. På sin kendte facon vil Mads Steffensen styre en debat, der tager afsæt i dilemmaer fra erhvervet i Frederikshavn kommune. 

- Det er med stor begejstring, at vi har lavet en aftale med Mads. Med et panel-setup får vi et anderledes og nærværende indspil, hvor erhvervet er med til at sætte dagsordenen for indholdet på scenen, siger Karl Erik Slynge, formand i Frederikshavn Erhvervsforening og opfordrer kraftigt til, at erhvervet forinden arrangementet melder ind med dilemmaer, som panelet skal tage sig kærligt af på scenen.

Paneldeltagerne afsløres løbende

Erhvervsforeningerne har endnu ikke løftet sløret for, hvem der udgør panelet. Det sker løbende op til eventen. De røber dog, at panelet består af tre nøje udvalgte deltagere.

- Fælles for de tre personligheder er, at de har en smittende begejstring, faglig dygtighed, forretningsforståelse og solide kommunikative evner. Vi ser derfor frem til en spændende debat fyldt med gode idéer og forslag, der kan blive til gavn for vores erhverv og som samtidig kan give stof til eftertanke og smil på læben, siger Karl-Erik Slynge.

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord, og man tilmelder sig arrangementet på Erhvervshus Nords hjemmeside. Det er også Erhvervshus Nord, du skal kontakte, hvis du har et dilemma af erhvervsmæssig karakter, som du gerne vil have, at panelet dykker ned i.

- En stærk erhvervsudvikling kommer at et stærkt, lokalt samarbejde, hvor vi sammen kan skabe de bedste resultater. Vi håber at se et stort fremmøde blandt vores mere end 550 medlemsvirksomheder i de tre erhvervsforeninger og byder også meget gerne velkommen til nye virksomheder, siger Karl Erik Slynge.

     

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.