Jesper Uggerhøj slutter sig til Mads og Erhvervspanelet

Jesper Uggerhøj slutter sig til Mads og Erhvervspanelet

27 aug 2018

Den succesfulde erhvervsmand og CEO i Kopenhagen Fur Jesper Uggerhøj bliver den tredje paneldeltager i Mads og erhvervspanelet til Erhvervs-Get-Together den 13. september.


Jesper Uggerhøj slutter sig til panelet, som også består af cheftræner Peter Bredsdorff-Larsen og skuespillerinde Anne Sofie Espersen, når Skagen Erhvervsforening, Frederikshavn Erhvervsforening og Sæby Erhvervsforening inviterer til Erhvervs-Get-Together for 5. gang. 

- Vi er rigtig glade for at kunne præsentere en tung erhvervsmand som Jesper Uggerhøj som den tredje paneldeltager. Han har mange års erfaring fra topposter i store danske virksomheder og vil kunne spille ind med en masse faglig viden og erfaring. Samtidig har Jesper en lokal tilknytning, som gør, at han kender til vores erhvervsstruktur i området, siger Allan Kastor Andersen, Formand for Skagen Erhvervsforening.

Jesper Uggerhøj er en succesfuld erhvervsmand, der er født og opvokset i Frederikshavn. Han er i dag CEO i Kopenhagen Fur, der er verdens største auktionshus for pels og et andelsselskab ejet af de danske minkavlere. Jesper Uggerhøj har tidligere haft topposter som CEO for virksomheder som Irma A/S, Premier Is – Mejerigaarden A/S, Løgismose A/S og Summerbird A/S.  Han er medlem af hovedbestyrelsen i Dansk Industri og virksomhedsbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer.  

Den populære radiovært Mads Steffensen styrer på sin kendte facon debatten i erhvervspanelet, hvor de vil behandle en række erhvervsemner med temaer lige fra udenlandsk arbejdskraft, sociale medier og flirt på arbejdspladsen.  

De tre erhvervsforeninger driver i fællesskab Erhvervshus Nord, og du tilmelder dig her

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.