Findes den Nordjyske Mester i Innovation i Frederikshavn?

Findes den Nordjyske Mester i Innovation i Frederikshavn?

05 sep 2017

TagFat er en regional innovationskonkurrence for små og mellemstore virksomheder i Nordjylland, hvor der dystes om titlen som Nordjysk Mester i innovation.

I dette års udgave af TagFat stilles der skarpt på de nordjyske virksomheders arbejde med smart produktion og service, som handler om, hvordan virksomhederne formår at kombinere produkter eller serviceydelser med smart data. Automatisering og brug af robot teknologi og sensorstyring er et andet eksempel på innovative virksomheder, som er med til at gøre en forskel.

Skal Frederikshavn ta' prisen for 3. gang?
Det er fjerde gang, at den nordjyske innovationskonkurrence Tag Fat finder sted. Første gang var i 2012, hvor virksomheden Vestergaard Marine Service fra Frederikshavn vandt, i 2014 vandt NBE Production ligeledes fra Frederikshavn og i 2016 vandt virksomheden BILA fra Nykøbing Mors.

Deltag og få synlighed og 360 graders gennemgang af jeres virksomhed
Gennem TagFat får I muligheden for at få synliggjort jeres innovationspotentiale og bliver tilbudt en innovationsmåling, som giver en 360 graders gennemgang af jeres virksomhed. Målingen skal give jer syn for sagen og vise, hvor netop I er stærke og på hvilke områder I har mulighed for at blive endnu stærkere.

INDSTIL DIN ELLER ANDEN VIRKSOMHED HER (der kan indstilles virksomheder frem til 30. september 2017)

 

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.

Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.