Medlem til medlem

Medlem til Medlem

Medlemmernes egen side, hvor de kan kommunikere direkte til hinanden om nyheder fra  deres egen virksomhed.

Medlemmer, der ønsker at kommunikere noget ud på medlemssiden, kan sende overskrift, tekst og evt. billede til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur(at)erhvervshusnord.dk 


Sprogundervisning til udenlandsk ansatte uge 5-6-7

VUC & HF Nordjylland har tilrettelagt et forløb uge 5-6 og 7, der intensivt styrker medarbejderens muligheder for at lære dansk i et virksomhedsrettet perspektiv.

Der vil altid være 2 undervisere tilstede, da vi ved af erfaring, at niveauerne blandt medarbejderne er meget spredte. Undervisningen kommer til at køre fra mandag-torsdag fra  kl. 8.00-15.00 på FF’s Olielager i Skagen.

 Hvis I har medarbejdere, det kunne være interessant for, er de meget velkomne til at deltage. Medarbejderen må selvfølgelig gerne deltage i alle 3 uger. Det kan også være, at de, pga. arbejde, kun har mulighed for at deltage 6 gange på de 3 uger. Det er fleksibelt, og de kan møde op, når det passer jer og medarbejderen.

Læs mere her 


Arbejdsmiljøeksperten afholder kursus i Frederikshavn 31. januar og 19. marts

31. januar: Lovpligtig instruktion PCB, BLY og Udvendig ASBEST

I Bygge- og anlæg kan I som håndværkere ikke undgå at støde på miljøfarlige stoffer. Sørg derfor for at I har de korrekte instruktioner og har styr på alle forholdsregler, når I arbejder i byggeriet.

Læs mere

19. marts: 3 dages obligatorisk arbejdsmiljøuddannelse

Kursets formål er at give arbejdsmiljøgruppens repræsentanter en konkret viden om arbejdsmiljø og om metoder til at arbejde systematisk og målrettet for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø på egen arbejdsplads.

Læs mere

Tilmeld vores nyhedsbrev

Udfyld nedenstående formular og du vil kort tid efter modtage en e-mail med et link til at redigere din tilmelding og et link til at afmelde dig vores nyhedsbrev.