Medlem til medlem

Medlem til Medlem

Medlemmernes egen side, hvor de kan kommunikere direkte til hinanden om nyheder fra  deres egen virksomhed.

Medlemmer, der ønsker at kommunikere noget ud på medlemssiden, kan sende overskrift, tekst og evt. billede til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur(at)erhvervshusnord.dk 


Kom og hør hvad Bureau Veritas kan tilbyde dig og din virksomhed

Bureau Veritas afholder en gratis inspirationsdag den 23. november, hvor du kan høre spændende oplæg inden for mange forskellige områder. Inspirationsdagen er ideel for virksomheder, der overvejer certificeringsamt virksomheder, der er certificeret, men har fået nye medarbejdere, som skal arbejde med/have indsigt i disse systemer.

Dagen er opdelt i forskellige seminarer, og du kan tilmelde dig lige de seminarer, du ønsker at deltage i.

LÆS MERE


Fysioterapi for virksomheders ansatte

Har du problemer med nakke eller skuldre efter en lang arbejdsdag på kontoret? Føler du dig træt i ryggen i løbet af dagen eller har du direkte smerter i ryggen når du har siddet eller stået for længe? Det kan du få hjælp til hos Maries Fysioterapi. 

Maries Fysioterapi IVS kan tilbyde ryg-/nakke- og skulder træning og/eller massageordning for virksomheder. Der kunne evt. arbejdes på at stable et hold på benene 1-2 gange ugentligt og leje sig ind i Kattegat Siloens store dejlige træningssal på øverste etage, hvor de forskellige virksomheders medarbejdere kunne deltage i fælles holdtræning med fysioterapeut Marie Møller Hansen som underviser.

Der kan også tilbydes massageordning, hvor jeg medbringer egen briks, hvis der kan stilles et lokale til rådighed i virksomheden.

Ring til Marie på 60 55 10 66 eller skriv en mail til info(at)mariesfysioterapi.dk for at få en snak eller få et tilbud på f.eks. ryg-, nakke- og skuldertræning eller massageordning. Se i øvrigt min hjemmeside www.mariesfysioterapi.dk eller Facebook: Marie’s Fysioterapi IVS. 


Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.

Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.