Medlem til medlem

Medlem til Medlem

Medlemmernes egen side, hvor de kan kommunikere direkte til hinanden om nyheder fra  deres egen virksomhed.

Medlemmer, der ønsker at kommunikere noget ud på medlemssiden, kan sende overskrift, tekst og evt. billede til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur(at)erhvervshusnord.dk 


Udfordringer med indeklimaet på din arbejdsplads?

Vi har hos ARBEJDSMILJØEksperten i dele af september og oktober helt ekstraordinært  arbejdsmedicineren Tine Malling i praktik. Det lader vi vores kunder komme til gode ved at opfordre til at tage kontakt til os, hvis I står med en problematik på arbejdspladsen i forhold til indeklima.

Tine deltager i opgaver sammen med ARBEJDSMILJØEksperten indenfor indeklima, ventilation, støj, akustik, kemiske stoffer og materialer. Ligesom Tine kan bidrage til opgaveløsning/rådgivning med sin store arbejdsmedicinske viden og erfaring.

ARBEJDSMILJØEksperten Aalborg har i flere sammenhænge arbejdet sammen med Arbejdsmedicinsk Enhed, hvor Enheden har stået for den arbejdsmedicinske rådgivning og udredning af sygemeldte medarbejdere, mens ARBEJDSMILJØEksperten har stået for det praktiske arbejdsmiljøarbejde på arbejdspladserne. Det har været gunstigt for virksomhederne, at den arbejdsmedicinske vinkel har belyst, om der evt. er forhold i arbejdsmiljøet, som kan ligge til grund for medarbejderes rapporterede helbredsproblemer. 

Kontakt Lene Bildtoft for yderligere information - mobil: +45 2830 2270.  


Fysioterapi for virksomheders ansatte

Har du problemer med nakke eller skuldre efter en lang arbejdsdag på kontoret? Føler du dig træt i ryggen i løbet af dagen eller har du direkte smerter i ryggen når du har siddet eller stået for længe? Det kan du få hjælp til hos Maries Fysioterapi. 

Maries Fysioterapi IVS kan tilbyde ryg-/nakke- og skulder træning og/eller massageordning for virksomheder. Der kunne evt. arbejdes på at stable et hold på benene 1-2 gange ugentligt og leje sig ind i Kattegat Siloens store dejlige træningssal på øverste etage, hvor de forskellige virksomheders medarbejdere kunne deltage i fælles holdtræning med fysioterapeut Marie Møller Hansen som underviser.

Der kan også tilbydes massageordning, hvor jeg medbringer egen briks, hvis der kan stilles et lokale til rådighed i virksomheden.

Ring til Marie på 60 55 10 66 eller skriv en mail til info(at)mariesfysioterapi.dk for at få en snak eller få et tilbud på f.eks. ryg-, nakke- og skuldertræning eller massageordning. Se i øvrigt min hjemmeside www.mariesfysioterapi.dk eller Facebook: Marie’s Fysioterapi IVS. 


Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.

Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.