Medlem til medlem

Medlem til Medlem

Medlemmernes egen side, hvor de kan kommunikere direkte til hinanden om nyheder fra  deres egen virksomhed.

Medlemmer, der ønsker at kommunikere noget ud på medlemssiden, kan sende overskrift, tekst og evt. billede til kommunikationsmedarbejder Pernille på peur(at)erhvervshusnord.dk 


CO-LEARNING inviterer til foredrag og workshop med prisbelønnet foredragsholder

Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før? Moderne ledelse er farlig, fordi den bruger psykologiske kneb, der får os til at arbejde os halvt ihjel. Oplev Christian Ørsted gøre op med performancekulturen og de myter om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork, der undergraver vores produktivitet og helbred.

LÆS MERE


Sæt fokus på sygefravær med Hviid og Larsen

Hviid og Larsen er en rekrutteringsvirksomhed i Aalborg. Vi samarbejder med en lang række virksomheder inden for industri, handel, administration, medicinal, fødevarer, landbrug, byggeri og energi branchen.

Hos Hviid & Larsen har vi mange års konkret erfaring i at kortlægge udfordringerne og potentialet. Vi sikrer en målrettet proces, som reducerer sygefraværet, og I opnår synlige resultater på såvel den hårde som bløde bundlinje.

LÆS MERE


Fysioterapi for virksomheders ansatte

Har du problemer med nakke eller skuldre efter en lang arbejdsdag på kontoret? Føler du dig træt i ryggen i løbet af dagen eller har du direkte smerter i ryggen når du har siddet eller stået for længe? Det kan du få hjælp til hos Maries Fysioterapi. 

Maries Fysioterapi IVS kan tilbyde ryg-/nakke- og skulder træning og/eller massageordning for virksomheder. Der kunne evt. arbejdes på at stable et hold på benene 1-2 gange ugentligt og leje sig ind i Kattegat Siloens store dejlige træningssal på øverste etage, hvor de forskellige virksomheders medarbejdere kunne deltage i fælles holdtræning med fysioterapeut Marie Møller Hansen som underviser.

Der kan også tilbydes massageordning, hvor jeg medbringer egen briks, hvis der kan stilles et lokale til rådighed i virksomheden.

Ring til Marie på 60 55 10 66 eller skriv en mail til info(at)mariesfysioterapi.dk for at få en snak eller få et tilbud på f.eks. ryg-, nakke- og skuldertræning eller massageordning. Se i øvrigt min hjemmeside www.mariesfysioterapi.dk eller Facebook: Maries Fysioterapi IVS. 


Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.

Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.