Tilskud og finansiering - få hjælp til fundraising hos Erhvervshus Nord

Tilskud og finansiering

Ønsker du et indblik i mulighederne for tilskud og finansering, kan du altid kontakte Erhvervshus Nord, som gerne hjælper med at funde til udviklingsprojekter, der kan skabe vækst i din virksomhed.

Her kan du læse om en række mulige støtteordninger.

Væksthus Nordjylland

Erhvervshus Nord er indgangen til en række regionale vækstprogrammer i Væksthus Nordjylland, der er ejet af de 11 nordjyske kommuner. Her finder du programmer rettet mod alle aspekter af udvikling i din virksomhed. 

Nordjysk Lånefond 

Nordjysk Lånefond tilbyder attraktive lån til nordjyske iværksættere og virksomheder med betydeligt udviklingspotentiale. Fonden råder over en pulje på omkring 60 mio. kr., der har til formål at fremme vækst i private virksomheder og derigennem vækst i Nordjylland.

VækstForum

Vækstforum Nordjylland, der hører under Region Nordjylland, er et samlet forum for regional erhvervsudvikling. Vækstforum kan bevilge økonomisk støtte til konkrete projekter, der kan medvirke til at skabe et Nordjylland i vækst og balance. Den økonomiske støtte består dels af regionale udviklingsmidler og dels midler under EU's Socialfond og Regionalfond.

Vækstfonden

Vækstfonden er en statslig investeringsfond, der medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed.

Innovationsfonden

Innovationsfonden giver tilskud til udvikling af ny viden og teknologi. I 2017 uddeler fonden mere end 600 mio. kr. til innovative løsninger til gavn for vækst og beskæftigelse i Danmark.

De har blandt andet programmet InnoBooster, der støtter gode ideer fra SMV'er, iværksættere og forskere. InnoBooster inveterer 50.000 - 5 mio. kr. i lovende projekter, der demonstrerer nytænkning og stort markedspotentiale. 


Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.