ViP Vækstiværksætter

ViP vækstiværksætter

ViP Vækstiværksætter er tiltænkt dig, hvis dit lokale erhvervskontorvurderer, at der er et potentiale for at din virksomhed kan vækste, både iomsætning og med eventuelle medarbejdere.

Faktaark ViP Vækstiværksætter

Du har adgang til finansieringsmuligheder i virksomheden, enten gennem omsætning af egne varer og ydelser eller via ekstern finansiering. Din virksomhed er som hovedregel max. 3 år gammel.

For en beskeden brugerbetaling på kr. 1.000,- + moms får du adgang til Vækstiværksætter Pakken, der indeholder 10 vækstguidetimer hos Erhvervshus Nord. Samtidig har du mulighed for at indkøbe op til 25 vækstrelevante timer hos eksternerådgivere som fx advokater, revisorer, reklame-/PR-bureauer, finansiellerådgivere, strategikonsulenter, forretningsudviklere mv.

For at komme i betragtning til ViP, skal du udfylde en OnePager (A4-ark), der underbygger, hvorfor du skal deltage i ViP. OnePageren, som du finder på vores hjemmeside www.NordjyskNewBizz.dk, skal indsendes via Erhvervshus Nord, og behandles af en af Væksthus Nordjyllands kernegrupper, som mødes hver 14. dag, så du skal ikke vente alt for længe på svar.

KontaktBliv medlem

 

Book dit møde i dag!

Ring til os og book et individuelt møde med vores iværksætterkonsulent Kurt Ladefoged Nielsen.  


 Kontakt:
+ 45 92 26 26 26
info(at)erhvervshusnord.dk 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.