NiN StartUp

NiN StartUp

Har du netop fået dit CVR-nummer, eller får du det inden længe og vil gerne godt fra start med din nye virksomhed, er NiN StartUp som skræddersyet til dig.

Faktaark NiN StartUp

Brugerbetaling: 800 kroner + moms

Gennem NiN StartUp kan du via Erhvervshus Nord få seks timers kvalificeret sparring og dermed kan du blive endnu skarpere på din forretningsidé, forretningsplan, markedsføring og budgetlægning.

Dertil kan du få op til otte timers specialiseret rådgivning fra eksempelvis revisorer, advokater eller reklame-/PR-bureauer inden for hver deres fagfelt. Du vælger selv din rådgivning på baggrund af dit behov.

NiN - StartUp er tiltænkt de iværksætterer, hvor dit erhvervskontor vurderer, at der er et potentiale for at din virksomhed kan vækste, både i omsætning og med eventuelle medarbejdere.

Fokuspakke

Har du godt gang i din forretning, men mangler det sidste skub, har dit lokale erhvervskontor mulighed for at tildele dig en fokuspakke på fem timers rådgivning fra private rådgivere med henblik på at afklare dine muligheder for yderligere vækst. Disse timer er tiltænkt som en ekstra håndsrækning til, at du kan komme tættere på dit marked. 

KontaktBliv medlem

 

Book dit møde i dag!

Ring til os og book et individuelt møde med vores iværksætterkonsulent Kurt Ladefoged Nielsen.  


 Kontakt:
+ 45 92 26 26 26
info(at)erhvervshusnord.dk 

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få nyheder om relevante arrangementer og muligheder for din virksomhed direkte i din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev ved at udfylde nedenstående formular.


Er du allerede tilmeldt, men ønsker at redigere eller slette din tilmelding, skal du klikke her.